✅ ✅ Ponturi tenis Linette – Sabalenka, Australian Open, 26-01-2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi tenis Linette – Sabalenka, Australian Open, 26-01-2023 

Venim cu mai multe ponturi și de la duelul dintre surpriza de pe tabloul feminin din acest an, poloneza Magda Linette și bielorusa Aryna Sabalenka, din cadrul celei de-a doua semifinale de la Australian Open. Partida este programată ultima a zilei de vineri, 26 ianuarie, pe Rod Laver Arena și va începe în jur de ora 12:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronostic Linette – Sabalenka, în cele de mai jos. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sari direct la pont >>

Linette - Sabalenka

Magda Linette: Formă sportiv 

Magda Linette e surpriza plăcută de la ediția din acest an de la Australian Open. Sportiva în vârstă de 31 de ani a dat toate calculele peste cap și a ajuns până în penultimul act al competiției. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Cu excepția turului inaugural, unde a întâlnit-o pe egipteanca Mayar Sherif, toate celelalte adversare au fost mai bine clasate decât sportiva din Polonia. Pe rând, Linette a trecut de Kontaveit, Alexandrova, Garcia și Pliskova. Toate jucătoare de top și învățate cu fazele finale ale turneelor de Grand Slam!

În semifinale, Linette va da peste o altă sportivă de clasă. Dar la câte surprize a furnizat până acum poloneza, ce ne-ar mai putea surpride? Totuși adversara parca e de alt calibru, dar cu siguranță Magda își va juca șansa până la capăt. 

Aryna Sabalenka: Formă sportiv 

Aryna Sabalenka e poate ce mai în formă sportivă al începutului acestuia de sezon. Jucătoarea din Belarus încă nu a cedat set în 2023, perioadă în care a și bifat un titlu. La Adelaide, în fața senzației de la acel turneu, Linda Noskova.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Forma senzațională a continuat și la Melbourne, acolo unde Aryna a trecut fără emoții de toate tururile până în semifinale. Martincova, Rogers, Mertens, Bencic și Vekic au fost jucatoarele eliminate de către bielorusă. 

Partida din semifinale se anunță, teoretic, mai la îndemână față de ultimele două meciuri, dar Sabalenka are temele făcute. Bielorusa știe că are o șansă imensă de a bifa prima sa finală de Grand Slam din carieră (chiar primul titul) și credem că nu va rata această ocazie! 

Meciuri tenis Linette – Sabalenka  

De două ori s-au mai întâlnit sportivele din Polonia și Belarus, iar Aryna a avut mereu câștig de cauză. Ultimul meci a avut loc în 2021, la Jocurile Olimpice, iar bielorusa s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi Pariuri Linette – Sabalenka 

Victorie 2-0 la seturi Sabalenka – cotă 1,60 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sabalenka nu a cedat set în fața unor jucătoare mult mai bine cotate și credem că poate să se califice în finală fără să cedeze set. Poloneza a atras toată atenția, iar presiunea va fi acum și pe umerii săi. În acest caz, pont Linette – Sabalenka merge pe 2-0 în favoarea bielorusei. 

Victorie Sabalenka la H (3,5 game-uri) – (Sabalenka se impune la cel puțin 4 game-uri) – cotă 1,49 Unibet ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sabalenka a câștigat categoric toate partidele de până acum. În afara faptului că nu a cedat set, bielorusa a fost dominantă în toate duelurile. Ne așteptăm ca și de această dată Aryna să conducă ostilitățile, de la un capăt la altul, iar pont Linette – Sabalenka merge pe victoria bielorusei la cel puțin 4 game-uri diferență. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status