❌ Lehecka – Struff, Roland Garros, 29 Mai

Home » ❌ Lehecka – Struff, Roland Garros, 29 Mai

După două luni intense de turnee pe zgură, iată că începe și competiția supremă de pe suprafața roșie – Roland Garros. Turenul de Grand Slam de la Paris propune un duel extrem de interesant încă din primul tur, Lehecka – Struff, programat inițial pentru luni, 29 mai.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Lehecka – Struff

Jiri Lehecka (Cehia) – 21 ani – locul 40 ATP

Tânărul Jiri Lehecka este un tenismen în care Cehia își pune mari speranțe să obțină rezultate bune la nivel mondial, doar că acestea au cam întârziat să apară pe partea de zgură. Au fost reușite câteva rezultate destul de mulțumitoare per total în sezonul trecut, dar la Roland Garros, de exemplu, a fost eliminat din primul tur (în 2022) de către Goffin, 1-3 la seturi.

Sezonul actual de pe suprafața roșie a fost mult mai slab până acum decât precedentul. Debutul n-a fost tocmai rău, cu două victorii la Monte Carlo, 2-0 cu Ruusuvuori și 2-0 cu Dimitrov, după care a urmat eliminarea în fața lui Fritz, 6-4, 4-6, 1-6. Tot cu două succese s-a descurcat și la Banja Luka (Bosnia), un turneu mult mai slab față de cel de la Monte Carlo, dar cu adversari destul de tari: 2-0 cu Monfils și 2-0 cu Albot, iar eliminarea s-a petrecut la Kecmanovic, 5-7, 0-6.

De aici au mai fost trei turnee din care a pierdut în primul tur. A fost 1-6, 1-6 cu Shevchenko la Madrid, 6-4, 1-6, 6-7 cu Marozsan la Roma, respectiv retragere la 0-4 cu Braynin (locul 780 ATP) în turneul de la Torino.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Jan-Lennard Struff (Germania) – 33 ani – locul 26 ATP

Una dintre surprizele sezonului de zgură din acest an de până acum este neamțul Struff, care a reușit să ajungă în finală la Madrid (după ce venise din calificări), după alte cinci succese la Monte Carlo – unde s-a oprit în sferturi.

A pierdut din prima la Marrakech, 1-2 cu Gaston, iar apoi au fost succesele din calificările de la Monte Carlo, 2-0 cu Varillas și 2-1 cu Ruusuvuori. Pe tabloul principal a câștigat cu Ramos, De Minaur și Ruud – 2-0 cu fiecare în parte, iar în sferturi s-a oprit în fața lui Rublev.

După un alt tur mai neimportant în care doar a bifat prezența, 0-2 cu Ritschard la Munchen, a urmat parcursul foarte bun de la Madrid. 2-0 cu Nardi și 0-2 cu Karatsev în calificări, iar din postura de lucky loser a ajuns în finală, după următorul parcurs: 6-3, 6-1 cu Sonego, 4-6, 7-6, 7-5 cu Shelton, 6-7, 6-3, 6-3 cu Lajovic, 7-6, 6-7, 6-3 cu Cachin, 7-6, 5-7, 6-3 cu Tsitsipas, 4-6, 6-3, 6-4 cu Karatsev și 4-6, 6-4, 3-6 în finala cu Alcaraz – liderul mondial.

A mai strâns alte două victorii de încălzire în Franța, la Bordeaux, 2-0 cu Jacquet și 2-0 cu Moutet, cedând apoi la Etcheverry.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Meciuri tenis Lehecka – Struff

Nu s-a înregistrat niciun duel direct între Lehecka și Struff, cei doi fiind la prima confruntare de acest gen chiar în primul tur de la Roland Garros.

Ponturi tenis Lehecka – Struff

2 (câștigă Struff) – cotă 1,58 (NetBet) ❌

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Chiar dacă pe hârtie se anunță a fi un meci echilibrat, parcursul celor doi de pe zgură din 2023 ne îndeamnă să mergem la pariuri sportive pe un succes al lui Struff. Lehecka n-a excelat deloc pe zgură în acest an, totul culminând cu retragerea de la 0-4 în primul set cu un adversar anonim la un turneu fără mare anvergură. Pe când Struff, de partea cealaltă, a reușit să învingă adversari extrem de valoroși, chiar pretendenți la titlul francez, precum Tsitsipas sau Ruud. Zgura nu este specialitatea niciunuia dintre cei doi jucători, dar experiența îi aparține lui Struff, care are mai bine de un deceniu de când se află în circuit.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status