✅ ✅ Ponturi tenis Lajovic – Varillas, ATP Cordoba, 06-02-2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi tenis Lajovic – Varillas, ATP Cordoba, 06-02-2023 

Un alt meci de tenis interesant al zilei de luni e disputa dintre sârbul Dusan Lajovic și peruanul Juan Pablo Varillas, din cadrul turului întâi al competiției de la ATP Codorba. Iar noi venim în ajutorul tău cu mai multe pariuri. Partida este programată a doua a zilei pe terenul central și va începe după ora 21:30, ora României. Mai multe amănunte, dar și ponturile de la Lajovic – Varillas, în cele ce urmează.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Lajovic – Varillas, Cordoba Open 2023 ATP 250

Sari direct la pont >>

Dusan Lajovic: Formă sportiv 

Dusan Lajovic e unul din jucătorii experimentați din circuit. Și unul din sportivii buni pe suprafața roșie. Ajuns la 32 de ani, sârbul ocupă locul 89 în clasamentul ATP. Dar startul de an nu fost bun pentru jucătorul din țara vecină.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Lajovic a jucat doar două partide în 2023, ambele pe hard, suprafață pe care nu se simte cel mai bine. Au fost două eșecuri în fața a doi jucători solizi, Eubanks și Shapovalov, cel din urmă făcând parte chiar din categoria celor mai buni sportivi din circuit. Sârbul a luat un set în fața canadianului, în meciul din turul întâi de la Australian Open. 

Revenit pe suprafața sa favorită, Lajovic vrea să aibă un parcurs bun în Argentin. Primul adversar ieșit în cale la turneul de la Cordoba nu e unul deloc simplu, dar Dusan are calitatea și experiența necesară pentru a avansa în turul secund. 

Juan Pablo Varillas: Formă sportiv 

Juan Pablo Varillas e un sportiv din Peru, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 94 în ierarhia ATP. Iar peruanul e un jucător cel puțin decent pe zgură, suprafață pe care a obținut cele mai bune rezultate de-a lungul carierei.  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Debutul de sezon nu a fost însă deloc bun pentru sud-american. Varillas s-a oprit în turul trei al calificărilor de la Australian Open, dar din postura de lucky loser a acces pe pe tabloul principal. A pierdut în 5 seturi în turul 1 contra lui Alexander Zverev. 

Pe zgură a disputat doar două partide. A fost un parcurs scurt la turneul challenger de la Concepcion, Chile. În primul turneu ATP pe suprafața sa favorită, sud-americanul va avea o misiune grea în fața unuia dintre cei mai experimentați sportivi angrenați la ediția din acest an de la Cordoba. 

Meciuri tenis Lajovic – Varillas 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Lajovic – Varillas 

Minimum un set Lajovic (Lajovic câștigă un set) cotă 1,39 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Se anunță un meci interesant în turul întâi la Cordoba. Lajovic e jucătorul mai bun, care de-a lungul sezoanelor a demonstrat că poate să învingă orice adversar pe suprafața roșie. Varillas nu a impresionat în primele partide pe zgură în acest an, astfel că pontul sigur la Lajovic – Varillas merge pe minimum set câștigat de sârb! 

Victorie Dusan Lajovic cotă 2,00 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Dusan Lajovic e un jucător foarte experimentat, iar cele mai bune rezultate din cariera sârbului au venit pe suprafața roșie. Chiar dacă se află la primul turneu pe zgură din acest an, acomodarea nu va fi o problemă pentru sportivul din țara vecină. Varillas va fi un oponent pe măsură, dar calitatea loviturilor lui Lajovic pot face decisiv diferența. Pariul la Lajovic – Varillas merge pe victoria lui Dusan, la o cotă ce ne dublează banii! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status