Ponturi tenis, Lajovic – Tiafoe, ATP Estoril, 25-04-2022

Home » Ponturi tenis, Lajovic – Tiafoe, ATP Estoril, 25-04-2022

Săptămâna aceasta avem programate două turnee din categoria ATP 250, ATP Estoril, Portugalia și ATP München, Germania. Noi deschidem seria ponturilor cu meciul dintre sârbul Dusan Lajovic și americanul Frances Tiafoe, din cadrul turului întâi a turneulu de la Estoril. Meciul Lajovic – Tiafoe este penultimul al zilei programat pe ESTÁDIO MILLENNIUM și va începe după ora 18:00.

Mai multe amănunte, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Lajovic - Tiafoe

Dusan Lajovic: Formă sportiv 

Dusa Lajovic nu a avut un start bun în sezonul de zgură. Sârbul a jucat două partide la Monte Carlo și doar una singură la turneul de acasă, de la Belgrad. Evoluțiile nu au fost neapărat rele pentru Lajovic, însă rezultatele au fost mult sub potențialul său. 

La Monte Carlo, Dusan a fost eliminat de către bulgarul Grigor Dimitrov, în turul secund. A fost un meci bun, în care sârbul a condus 1-0 la seturi, dar într-un final a fost învins de către semifinalistul competiției din Principat. Acasă, în capitala Serbiei, Lajovic a jucat și mai puțin. 

Jucătorul de pe locul 78 ATP a fost eliminat chiar din runda întâi, de către japonezul Taro Daniel. A fost un nou eșec în trei seturi, dar la capătul unui meci în care sârbul putea să iasă învingător, mai ales dacă nu greșea mult neforțat. 

Acum Dusan speră la o evoluție mai bună și un parcurs mai lung la Estoril. Doar că primul adversar din Portugalia nu e unul deloc simplu. Lajovic pleacă cu șansa a doua, dar are forța să se impună în fața americanului. 

Frances Tiafoe: Formă sportiv  

Frances Tiafoe nu a jucat deloc rău în meciurile disputate pe suprafața roșie. De altfel, americanul s-a simțit bine de-a lungul timpului pe zgură, unde a obținut rezultate bune. Anul acesta, Tiafoe a jucat la două turnee. 

Americanul nu a participat la primul masters de pe suprafața roșie, Monte Carlo, însă a făcut tur trei săptămâna trecută la Barcelona. Jocul lui Frances nu a fost rău, dar a dat peste un adversar solid. Tiafoe a fost eliminat de către canadianul Felix Auger-Aliassime, în două seturi.  

Anterior, Frances participase la competiție de acasă, de la Houston, acolo unde a făcut sferturi de finală. Jucătorul de culoare a cedat în fața conaționalului mult mai experimentat, John Isner, în trei seturi.  

Evoluțiile nu au fost rele pentru american, care abordează cu încredere competiția de la Estoril. Americanul e favorit în primul meci de pe zgura portugheză, însă va avea de muncă în fața unui jucător mai mult decât incomod pe suprafașa roșie. 

Meciuri directe Lajovic – Tiafoe 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de 3-1 în favoarea americanului. Ultimul meci direct a avut loc la Viena, anul trecut, iar Frances s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi Pariuri Lajovic – Tiafoe  

Total game-uri meci – peste 20,5 cota 1,52 Betano

Cred că vom avea parte de un meci disputat și echilibrat. Lajovic joacă bine pe zgură, chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune în acest sezon. Tiafoe e jucătorul mai valoros, dar nu va avea o misiune simplă. Cred că partida se va întinde pe cel puțin 21 de game-uri!  

Victorie Frances Tiafoe cota 1,57 Unibet

Chiar dacă e posibil să avem un meci cu set decisiv, cred că Tiafoe are forța să iasă câștigător. Mizez pe un meci solid făcut de american, care în momentele decisive poate să facă diferența în favoarea sa. Cota oferită de Unibet este mai mult decât decentă! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status