Ponturi tenis Kudermetova – Sakkari, WTA Guadalajara, 22-10-2022

Home » Ponturi tenis Kudermetova – Sakkari, WTA Guadalajara, 22-10-2022

Seria pariurilor din tenis continuă cu meciul dintre rusoaica Veronika Kudermetova și grecoaica Maria Sakkari, din cadrul sferturilor de finală de la WTA Guadalajara. Meciul este penultimul al zilei programat pe terenul central și va începe în jur de ora 03:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Kudermetova – Sakkari, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Kudermetova – Sakkari

Veronika Kudermetova: Formă sportiv

Veronika Kudermetova a fost una din cele mai în formă jucătoare din acest an. Rusoaica e în cursa pentru ultimul loc vacant de la Turneul Campioanelor, astfel că miza sa la turneul din Mexic este dublă.

Kudermetova a avut un traseu excelent până acum, cu două victorii fără set cedat. Iar adversarele nu au fost deloc slabe, Vekic și Ostapenko. Rusoaica are un moral excelent după cele două succese și abordează meciul din sferturi cu mare încredere.

Partida pentru un loc în semifinale se anunță mai grea decât precedentele două, dar Vero speră la o victorie, care să o aducă și mai aproape de prezența la Turneul Campioanelor.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Maria Sakkari: Formă sportiv

Maria Sakkari pare să fi depășit momentul mai slab. Jucătoarea din Grecia a jucat mult mai bine la competiția din Mexic și e gata să facă un rezultat bun la turneul de la Guadalajara.

Doar un singur set a cedat Maria în cele două partide. În ultimul meci, contra altei jucătoare aflate în revenire de formă, D.R Collins, finalista de la Australian Open.

Meciul din sferturi se anunță mai mult decât dificil, dar Sakkari vrea să se pună în calea visului Kudermetovei de a ajuns la Turneul Campionilor. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv!

Meciuri directe Kudermetova – Sakkari

De trei ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar raportul este de partea jucătoarei din Grecia, care conduce cu 2-! Ultimul duel direct a avut loc în acest an, la Australian Open, unde Sakkari s-a impus cu 2-0 la seturi!

Ponturi pariuri Kudermetova – Sakkari

Total game-uri meci – peste 19,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 20 de game-uri) cotă 1,450 (Superbet)

Credem că meciul va fi unul mai mult decât echilibrat. În mare formă, cele două jucătoare vor da totul pentru calificarea în semifinale. În aceste condiții, vom miza pe cel puțin 20 de game-uri disputate!

Victorie Sakkari – cotă 2.35 (Unibet)

Suntem de părere că Maria e capabilă de o nouă surpriză. Sakkari a învins-o pe Collins după un meci de mare luptă și are forța să se impună și în fața rusoaicei. Mizăm pe victoria jucătoarei din Grecia!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status