Ponturi tenis Krajinovic – Mmoh, Tata Open, 04-12-2022 

Home » Ponturi tenis Krajinovic – Mmoh, Tata Open, 04-12-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis, iar un meci care ne-a atras atenția e duelul dintre sârbul Filip Krajinovic și americanul Michael Mmoh, din cadrul turului secund de la turneul ATP Tata Open, India. Partida este ultima a zilei programată pe terenul 1 și va începe în jur de ora 14:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Krajinovic – Mmoh, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Krajinovic – Mmoh, Tata Open

Filip Krajinovic: Formă sportiv 

Filip Krajinovic a debutat cu dreptul în noul sezon, după victoria în trei seturi în fața unuia dintre favoriții gazdelor de la Pune, Sumit Nagal. A fost un succes în trei seturi, dar unul meritat pentru sportivul în vârstă de 30 de ani. 

Meciul din India a fost primul joc oficial pentru jucătorul sârb după o pauză de mai bine de patru luni. Înainte de primul turneu al anului, Krajinovic jucase ultima dată la US Open, în luna august a anului trecut. Serviciul a funcționat bine pentru sârb, care a avut un procentaj al punctelor câștigate cu prima minge de 81%. 

Următorul meci se anunță mai greu, adversarul fiind americanul Mmoh. Dar dacă sârbul va reuși să atingă cel puțin nivelul de joc din primul meci, credem că Filip are șanse bune să se califice în sferturile de finală ale competiției! 

Michael Mmoh: Formă sportiv 

Michael Mmoh e un sportiv american, în vârstă de 25 de ani, clasat pe locul 113 ATP. Americanul are însă un potențial ridicat, chiar dacă poziția în clasament este una joasă. În finalul sezonului trecut, Michael a reușit mai multe rezultate bune în circuitul challenger. 

Debutul de an a fost de bun augur și pentru american, care s-a impus în minimum de seturi în turul 1 tot în fața unuia dintre reprezentanții gazdelor, Manas Dhamnem, scor 6-2, 6-4. A fost un succes de control, dar nerelevant, în condițiile în care indianul nu are clasament. 

Primul test de la acest turneu pentru american vine în turul secund, acolo unde va da peste un jucător foarte solid. Dar americanul își va juca șansa în fața lui Krajinovic și nu ar fi exclus să vedem un meci decis în trei seturi! 

Meciuri directe Krajinovic – Mmoh 

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi! 

Ponturi Pariuri Krajinovic – Mmoh 

Victorie Filip Krajinovic – cotă 1,82 Betano  

Credem că meciul va fi unul disputat, între doi jucători ce au evoluat bine în primul tur. Doar că experiența e de partea sârbului, care are mult mai multe meciuri jucate la cel mai înalt nivel, astfel că vom miza pe succesul sârbului! 

Total game-uri meci – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin) – cotă 1,53 Superbet 

Krajinovic a cedat set în primul meci, în fața unui jucător mult mai slab cotat decât Mmoh. Americanul își va juca șansa în fața sârbului și nu ar fi exclus să vedem o partidă cu trei seturi. Linia este oricum una scăzută și credem că poate fi atinsă fără prea mari probleme. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status