Ponturi tenis Kostyuk – Garland, WTA Open BLS de Limoges, 12-12-2022 

Home » Ponturi tenis Kostyuk – Garland, WTA Open BLS de Limoges, 12-12-2022 

Chiar dacă tenisul e în pauză, circuitul challenger continuă și în cea de-a treia săptămână din luna decembrie, e drept, cu doar o singură întrecere, la feminin, tot în Franța, Limoges Open, acolo unde săptămâna trecută a avut loc competiția de la Angers Open.  Deschidem seria pariurilor cu meciul dintre ucraineanca Marta Kostyuk și jucătoarea din Taiwan, Joanna Garland. Partida este a 5-a a zilei progrmată pe terenul central și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Kostyuk – Garland, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos! 

Sari direct la pont >>

Kostyuk – Garland, Open BLS de Limoges, WTA 125

Marta Kostyuk: Formă sportiv 

Marta Kostyuk e o jucătoarea din Ucraina, în vârstă de 20 de ani, clasată pe locul 71 WTA. Marta e una din cele mai talentate sportive din generația sa, dar atât inconstanța, cât și accidentările au blocat-o momentan să își atingă potențialul! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Forma de moment e bună, cu trei victorii în ultimele 5 partide jucate. Ultimul meci l-a jucat cu fix o lună de zile în urmă, în BILLIE JEAN KING CUP, când Marta a câștigat ambele partide în disputa contra Japoniei. Ultimul turneu WTA la care a luat parte a fost la Guadalajara 2, însă parcursul a fost unul scurt, fiind eliminată în turul secund de către Sakkari.  

Aici, în primul tur al competiției din Franța, Kostyuk va da peste o jucătoare mult mai slab cotată, dar meciul nu e dinainte câștigat! Dar dacă Marta va juca la nivelul scontat, victoria ar trebui să vină fără prea mari probleme!  

Joanna Garland: Formă sportiv 

Joanna Garland e o sportivă din Taiwan, în vârstă de 21 de ani, clasată pe locul 258 WTA. Joanna vine după câteva meciuri bune făcute săptămâna trecută la Angers Open, acolo unde însă a fost eliminată în primul tur pe tabloul principal! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Asta după ce în calificări jucase bine și nu cedase set în cele două partide. E drept, adversarul din primul tur de la Angers a fost unul solid, Viktoriya Tomova, locul 90 WTA. Dar sportiva din Taiwan a luat un set! 

Aici, a pierdut în calificări, în fața lui Jana Fett, dar din postura de lucky loser a prins un loc pe tabloul principal. Garland va încerca să profite de șansa oferită și să facă un meci cât mai bun în fața unei jucătoare din aceeași generație! 

Meciuri directe Kostyuk – Garland 

Va fi primul meci direct între cele două sportive! 

Ponturi pariuri Kostyuk – Garland 

Scor corect 2-0 (Victorie Kostyuk 2-0 la seturi) cotă 1,42 Superbet 

Vom miza pe un succes clar al jucătoarei din Ucraina. Kostyuk e mult peste adversara din Taiwan, care a avut șansă și a ajuns pe tabloul principal. Dacă nu va interveni ceva neașteptat, victoria va fi scurtă pentru sportiva din statul vecin! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Total game-uri Marta Kostyuk sub 12,5 (Kostyuk câștigă maxim 12 game-uri) cotă 1,70 Betano 

Vom miza pe o evoluție solidă din partea lui Kostyuk. Jucătoarea din Ucraina are multe arme la îndemână și o va domina categoric pe sportiva de pe locul 258 WTA. Nu credem că că Garland va reuși să facă față ritmului impus de ucrainancă, astfel că vom miza pe maxim 12 game-uri câștigate de Marta! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status