❌ ❌ Ponturi tenis Korda – Medvedev, Australian Open, 20-01-2023 

Home » ❌ ❌ Ponturi tenis Korda – Medvedev, Australian Open, 20-01-2023 

Un alt meci de top din ziua cu numărul 5 de la Australian Open e confruntarea dintre americanul Sebastian Korda și fostul lider mondial, rusul Daniil Medvedev, din cadrul turului trei al competiției. Meciul e programat ultimul al zilei de vineri, 20 ianuarie, pe Rod Laver Arena, cu începere de la ora 12:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pont Korda – Medvedev, în cele de mai jos. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Korda – Medvedev, Australian Open 2023

Sebastian Korda: Formă sprotiv 

Sebastian Korda a avut un start de sezon fantastic, cu finală de Adelaide 1, acolo unde a cedat după un meci de mare luptă contra lui Novak Djokovic. Forma bună a continuar și la Melbourne, americanul cedând doar un singur set! 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

A fost un succes în patru seturi în primul tur, contra chilianului Cristian Garin, pentru ca în runda a dous, victoria să vină în minimum de seturi. E drept, Watanuki, un japonez clasat pe 138 ATP nu a reușit să-i pună mari probleme tânărului american. 

Primul test important vine în turul trei, acolo unde Seba va da peste fostul lider mondial și al doilea favorit la cucerire titlului la Melbourne, Daniil Medvedev. Dar cu moralul la cote înalte, Korda speră în șansa sa! 

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev nu a avut nici o problemă în primele două runde de la ediția din acest an de la Australian Open. Finalistul de anul trecut a trecut în minimum de seturi de primele două partide. Iar adversarii nu au fost cei mai ușor! 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Americanul Marcos Giron și australianul John Millman au fost adversarii rusului, care nu au putut emite nici o pretenție în fața fostului lider mondial. Cel mai strâns set a fost în meciul contra australianului, în actul inaugural. Atunci când Daniil s-a impus cu 7-5! 

Meciul din turul trei va fi și pentru Medvedev cel mai important meci de până acum la acest turneu. Dar rusul are toate armele în arsenal pentru a bifa o nouă victorie și încă un pas mai aproape de o nouă finală la Australian Open. 

Meciuri directe Korda – Medvedev 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, la Paris, în 2021, atunci când Daniil se impunea cu 2-1 la seturi 

Ponturi pariuri Korda – Medvedev 

Victorie Medvedev la H (-1,5) seturi (Medvedev câștigă la cel puțin 2 seturi diferență) cotă 1,45 Superbet ❌

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Diferența de valoare e una clară între cei doi jucători, dar Korda e într-o formă foarte bună. Rusul nu a cedat set până acum și nu credem că o va face prea curând. Iar dacă va pierde set în meciul cu americanul, suntem de părere că nu o va face mai mult de o dată. În aceste condiții, pont Korda – Medvedev merge pe victoria rusului la cel puțin două seturi diferență. 

Victorie Medvedev la H (-4,5) game-uri (Medvedev câștigă la cel puțin 5 game-uri diferență) cotă 1,50 Betano ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Cum ziceam și mai sus, Daniil e în mare formă și a câștigat categoric partidele jucate până acum. Korda a jucat și el bine, dar rusul nu se compară cu jucătorii întâlniți în acest an. În condițiile date, pronostic Korda – Medvedev merge pe victoria rusului la minim 5 game-uri diferență.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status