Ponturi tenis Kokkinakis – Popyrin, ATP Adelaide 2, 09-01-2022 

Home » Ponturi tenis Kokkinakis – Popyrin, ATP Adelaide 2, 09-01-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu turneele premergătoare primului Grand Slam al anului, Australian Open. Deschidem săptămâna cu meciul dintre conaționalii australieni, Thanasi Kokkinakis și Alexei Popyrin, din cadrul primului tur al turneului de la ATP Adelaide 2. Partida este programată ultima a zilei de luni, 9 ianuarie, pe terenul central și va începe în jur de ora 12:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Kokkinakis – Popyrin, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Adelaide International 2023

Thanasi Kokkinakis: Formă sportiv 

Thanasi Kokkinakis e unul din jucătorii buni din circuit, în ciuda clasamentului pe care îl are. Doar locul 93 pentru australian, care însă poate etala un joc cu care să se clasaze cel puțin în top 50. Iar debutul în noul sezon nu a fost deloc rău! 

Din contră chiar! Kokkinakis a jucat săptămâna trecută la Adelaide 1, unde a făcut tur doi, cedând cu greu în fața unuia dintre cie mai bine cotați jucăori din circuit, Jannik Sinner. A fost 7-6, 6-3 pentru sportivul din Italia. Anterior, Kokkinakis trecuse de un alt jucător bun, americanul Maxime Cresy. 

În turul inaugural al competiției de la Adelaide 2, Thanasi va da peste compatriotul Popyrin. Se anunță un meci cu scântei, între doi jucători cu un stil de joc agresiv. Nu e deloc exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Alexei Popyrin: Formă sportiv 

Alexei Popyrin e și el unul din reprezentanții Australiei și un jucător de la care sunt mari așteptări. În vârstă de 23 de ani, Alexei e unul din cei mai talentați jucători ai generației sale, dar momentan Popyrin nu a confirmat potențialul pe care îl are. 

Startul de sezon a fost foarte bun pentru Alexei, care a ajuns până în sferturi la ediția de săptămâna trecută de la Adelaide 1. Sportivul clasat pe locul 120 în acest moment a pornit din calificări și s-a înclinat în fața unui Nishioka aflat și el în mare formă. A fost 6-7, 7-6, 2-6, la capătul unui meci extrem de disputat! 

În primul tur la cel de-al doilea turneu consecutiv organizat la Adelaide, Popyrin va avea de trecut de un sportiv bun. Dacă va reuși să joace la nivelul arătat săptămâa trecută, Alexei poate spera la calificarea în runda secundă! 

Meciuri directe Kokkinakis – Popyrin 

Surprizător, va fi prima întâlnire directă între cei doi sportivi! 

Ponturi pariuri Kokkinakis – Popyrin 

Victorie Thanasi Kokkinakis cotă 1,70 (Unibet)

Se anunță un meci echilibrat, între doi sportivi cu servicii bune. Kokkinakis excelează însă și la capitolul deplasare în teren, talia mai scundă ajutându-l să stea bine în schimburile prelungite. Credem că experiența superioară al lui Thanasi îl va juca pe australianul mai bine clasat să se impună în duelul Kokkinakis – Popyrin. 

Total game-uri primul set peste 9,5 (În primul set se vor disputa minim 10 game-uri) cotă 1,47 (Superbet)

Cum ziceam, ambii jucători excelează la serviciu, iar în acest caz break-urile vor fi mai greu de realizat. Credem că și startul de meci va fi unul echilibrat și întins pe minimum 10 game-uri în setul inaugural. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status