Ponturi tenis Kenin – Kalinina, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 08-12-2022 

Home » Ponturi tenis Kenin – Kalinina, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 08-12-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu unul dintre cele mai interesante partide ale zilei de la Angers, disputa dintre americanca Sofia Kenin și ucraineanca Anhelina Kalinina, din cadrul turului secund de la WTA Open P2i Angers Arena Loire. Meciul este penultimul al zilei programat pe terenul central și va începe în jur de ora 19:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Kenin – Kalinina, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Kenin – Kalinina, WTA Open P2i Angers Arena Loire

Sofia Kenin: Formă sportiv 

Sefia Kenin e una dintre cele mai talentate jucătoare din circuit. Americanca în vârstă de 24 de ani a coborât însă mult în ierarhia WTA, locul 240, dar asta din cauza accidentărilor care au ținut mult timp departe de terenul de joc pe sportiva din State. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Kenin încearcă însă revenirea și recent are câteva rezultate bune în întrecerile ITF. Aici, în primul tur, Sofia a trecut în minimum de seturi de Dayana Yastremska, 6-4, 6-2. O victorie și de moral pentru americancă, care speră la joace bine și în următorul meci. 

Adversara din turul secund e însă la un nivel mult mai înalt. Conaționala lui Yastremska e o jucătoare solidă, dar Kenin va încerca să iasă cel puțin cu fruntea sus din acest duel! 

Anhelina Kalinina: Formă sportiv 

Anhelina Kalinina e una din cele mai bine cotat jucătoare din circuit. Clasată pe locul 53 WTA, ucraineanca vrea un parcurs cât mai bun în Franța. Recent, sportiva din Ucraina are o semifinală la un turneu ITF, desfășurat în Anglia. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Aici, în primul tur, Kalinina a trecut fără probleme de o jucătoare fără experiență, ce-i drept, Katrina Scott, în vârstă de doar 18 ani. A fost 6-1, 6-2 pentru ucraineacă în doar o oră și 8 minute. 

Adversarul din turul secund se anunță mult mai solid. Dar în acest moment, Kalinina e jucătoarea mult mai solidă și acest lucru se va simți și pe terenul de joc.  

Meciuri directe Kenin – Kalinina  

Va fi primu meci direct între cele două jucătoare! 

Ponturi pariuri Kenin – Kalinina 

Victorie Anhelina Kalinina – cotă 1,72 Superbet 

Vom miza pe un meci solid făcut de ucraineancă. Kalinina joacă mult mai bine în acest moment și credem că are șanse chiar la câștigarea turneului. Kenin are calitate, dar are mult de tras pentru a ajune la un nivel optim. Mizăm pe victoria jucătoarei din Ucraina! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Victorie Kalinina la H(-2,5) game-uri (Kalinina câștigă la cel puțin 3 game-uri diferență) cotă 1,95 Betano 

Credem că diferența de ritm din acest moment se va simți mult pe terenul de joc. Kenin încă e în căutarea unui nivel bun, în timp ce Anhelina joacă bine și a avut rezultat bune în acest an. Credem că Kalinina se va impune fără emoți la acest duel. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status