❌ Jarry – Tsitsipas, Halle ATP, 21 Iunie

Home » ❌ Jarry – Tsitsipas, Halle ATP, 21 Iunie

Suntem în joc de glezne cu meciuri tenis pe iarbă la competiția de la Halle, unde activează jucători de top, până la Wimbledon – al doilea turneu de Grand Slam al anului. Meciul Jarry – Tstitsipas, din optimilie de finală ale competiției din Germania, este programat miercuri, 21 iunie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Jarry – Tsitsipas

Nicolas Jarry (Chile) – 27 ani – locul 28 ATP

Unul dintre jucătorii specialiști de zgură din circuit, ce abia așteaptă să treacă partea de sezon de suprafață verde, este chilianul Nicolas Jarry. Acesta a revenit pe suprafața de iarbă pentru prima oară după patru ani de absență, tocmai pentru a-și păstra anvergura căpătată grație locului avansat din clasament. Dar această poziție a fost trudită pe zgură, suprafața sa preferată, unde a avut o prestație bună inclusiv la Roland Garros. A strâns trei victorii la French Open, cu adversari destul de incomozi, 3-0 cu bolivianul Dellien, plus câte 3-1 cu americanii Paul și Giron. S-a oprit când a dat de Ruud (finalistul ultimelor două ediții), iar deși a fost 0-3, fiecare set a fost disputat in extremis: 6-7, 5-7, 5-7.

Revenirea pe iarbă a făcută cu o victorie, scor 2-0, contra francezului Moutet, în primul tur de la Halle. În 2019 a fost precedentul an în care a participat la competiții de iarbă, a strâns un bilanț de patru victorii și cinci înfrângeri. E clar că Jarry nu se simte în largul său pe suprafața verde, dar orice tur avansat în această perioadă înseamnă puncte în plus la clasamentul ATP.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Stefanos Tsitsipas (Grecia) – 24 ani – locul 5 ATP

Nici Tsitsipas nu este vreun mare expert pentru jocul pe iarbă, dar măcar a avut participări în mod constant în anii trecuți, trecându-și în cont inclusiv un titlu la Mallorca, în sezonul precedent. Iar la Wimbledon, în 2022, a cedat în fața lui Kyrgios (finalist în cele din urmă), la capătul unui duel de peste trei ore. Până atunci, Tsitsipas îi eliminase pe Ritschard și Thompson.

Grecul a revenit pe iarbă pentru prima oară în 2023 la Stuttgart, unde a fost învins în primul tur de mult mai experimentatul Gasquet, 6-7, 6-2, 5-7. Iar la Halle are motivația de a face un parcurs mult mai bun, trecând în primul tur de un alt francez, Gregoire Barrere, 6-7, 7-6, 6-4.

Ca formă de ansamblu, se poate spune despre Tsitsipas că o duce bine, după un parcurs bun pe zgură: patru victorii la Roland Garros – unde a fost eliminat în sferturi de liderul mondial Alcaraz. A jucat finală la Barcelona, semifinale la Roma și sferturi la Madrid – competiții importante de zgură la care a strâns victorii cu adversari puternici.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Meciuri tenis Jarry – Tsitsipas

Avem două partide directe între Jarry și Tsitsipas înregistrate până în prezent. Prima a avut loc chiar pe iarbă, în 2019, când chilianul se impunea în turneul de la Hertogenbosch, scor 2-1. Iar cel de-al doilea duel este de dată recentă, pe 13 aprilie în acest an, pe zgura de la Monte Carlo, când Tsitsipas a trecut mai ușor decât era de așteptat, 6-3, 6-4.

Ponturi tenis Jarry – Tsitsipas

2 și peste 18,5 game-uri în meci (câștigă Tsitsipas și cel puțin 19 game-uri în meci) – cotă 1,42 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Cu toate că la precedenta întâlnire de pe iarbă, petrecută acum patru ani, avea să se impună chilianul Jarry, de această dată Tsitsipas are un cu totul alt statut și pornește drept favorit cert. Mizăm la pariuri sportive pe un succes al grecului, dar pentru că adversarul său este capabil să își țină serviciul, ne așteptăm să fie un meci cu multe game-uri. Jucăm la siguranță cu victoria lui Tsitsipas combinată cu cel puțin 19 game-uri (minimum 7 luate de chilian), dar se poate miza pentru o cotă mai mare și la limita de 19,5 (cel puțin 20 game-uri în meci). 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status