❌ Jarry – Dellien, Roland Garros, 30 Mai

Home » ❌ Jarry – Dellien, Roland Garros, 30 Mai

Toate competițiile pică în plan secundar în aceste zile în care avem meciuri tenis din belșug de la Roland Garros – turneul de Grand Slam de zgură de la Paris. Meciul Jarry – Dellien, din primul tur al tabloului masculin, este programat pentru marți, 30 mai, cu posibilitatea de a fi reprogramat ulterior, în funcție de cum decurg și celelalte meciuri deja stabilite ca oră.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Jarry – Dellien

Nicolas Jarry (Chile) – 27 ani – locul 54 ATP

Forma bună prin care trece Jarry a fost confirmată prin prisma titlului cucerit la Geneva, în urmă cu câteva zile, după ce a câștigat în finală cu bulgarul Dimitrov, scor 7-6, 6-1. Până la partida din ultimul act, Jarry i-a mai învins pe Zverev, Ruud și Lajovic – toți fiind tenismeni consacrați precum și adversarul din finală, plus că a mai beneficiat de retragerea lui Griekspoor.

Succesul de la Geneva i-a picat foarte bine ca nivel de încredere, pentru că Jarry venea după trei eșecuri pe zgură, suprafața sa preferată. Ieșise din primul tur la Roma, 4-6, 4-6, cu Hanfmann, dar și la Madrid, 2-6, 6-3, 3-6, cu Safiullin. Cea de-a treia înfrângere din serie a fost la Barcelona, 4-6, 4-6, cu Khachanov, după ce trecuse în primul tur cu 7-5, 6-3 de Trungelliti.

Sezonul de zgură a fost unul intens pentru Jarry, care a mai câștigat turneul de la Santiago, în țara sa natală, plus semifinale atinse la Rio de Janeiro – deși era venit din calificări. A avut un parcurs decent și la Monte Carlo, unde a trecut de două tururi, iar alte turnee bifate au mai fost la Marrakech și Buenos Aires. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Hugo Dellien (Bolivia) – 29 ani – locul 160 ATP

Un alt sportiv ce este specializat pe zgură este Dellien, care de la Australian Open încoace a trecut numai pe turnee de suprafața roșie. Iată parcursul său până în prezent, în actualul sezon de zgură: semifinale la Concepcion (Chile), unde a cedat la Coria, semifinale la Cordoba (Argentina) – de unde a pornit din calificări, eșec în primul tur la Buenos Aires, eliminat în sferturi la Rio de Janeiro, câștigător la Santiago Challanger (Chile), eșecuri în primul tur la Houston, Roma și Geneva, plus un tur avansat la Oeiras (Portugalia).

Din tot acest parcurs, ar fi de remarcat faptul că are în cont câteva succese cu adversari buni pe zgură: Cerundolo (de două ori), Cachin, Pella sau Molcan,

Faptul că s-a concentrat atât de mult timp pe turneele de zgură demonstrează că este foarte interesat de un parcurs cât mai bun la Roland Garros.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Meciuri tenis Jarry – Dellien

Există trei confruntări directe între cei doi sud-americani, toate petrecute în 2021 la turnee de zgură. Au fost două succese pentru Jarry 7-6, 6-4, în sferturi, la Santiago 2 Challanger, plus 7-6, 7-6, tot în sferturi, la Sao Paulo. Dellien a câștigat și el o dată, 6-3, 3-6, 7-5, la Brasilia, în primul tur.

Ponturi tenis Jarry – Dellien

Peste 3,5 seturi (vor fi cel puțin patru seturi în meci) – cotă 1,62 (Superbet) ❌

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Când se întâlnesc doi sud-americani pe zgură e bine să fie răbdare de partea celor care urmăresc partida, pentru că s-ar putea să se joace în numărul maxim de seturi. Jarry – Dellien nu face excepție de la această regulă, motiv pentru care mizăm la pariuri sportive că vom avea cel puțin patru seturi (din cele cinci posibile) pentru stabilirea rezultatului final. Chiar dacă Jarry pornește drept favorit cert, cu o cotă de circa 1,20, Dellien nu se va lăsa ușor de învins, iar chilianul are de depășit perioada de oboseală acumulată de pe urma turneului de la Geneva, unde s-a impus după trei partide tari: cu Dimitrov, Zverev și Ruud. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status