❌ Ponturi tenis Isner – Wolf, ATP Dallas, 11-02-2023 

Home » ❌ Ponturi tenis Isner – Wolf, ATP Dallas, 11-02-2023 

Un alt pariu câștigător vine de la partida dintre americanii John Isner și Jeffrey John Wolf, din cadrul primei semifinale de la ATP Dallas. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 22:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Isner – Wolf, în cele de mai jos. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Sari direct la pont >>

Isner - Wolf

John Isner: Formă sportiv 

După un început slab de sezon, Isner a ridicat nivelul la turneul de acasă. Calificarea în semifinale e deja un rezultat bun, dar Big John vizează prima finală din 2023. Nici un set cedat de american în meciurile jucate. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

E drept, adversarii nu au fost cei mai bun pentru Isner, dar asta nu ia cu nimic din meritele uriașului din Statele Unite. Tseng, Altmaier și Gomez au fost jucătorii eliminați de către John, care s-a remarcat din nou cu arma sa numărul 1, serviciul. 

Cu o medie de 20 de ași pe partidă, Isner speră ca serviciul să-l ajute și în meciul din semifinale. Acolo unde îl așteaptă un conațional, mult mai tânăr, dar foarte solid. Meciul se anunță disputat și sunt șanse să vedem mai multe seturi cu tie-break! 

Jeffrey John Wolf: Formă sportiv 

Jeffrey John Wolf e un alt reprezentat al gazdelor care a jucat foarte bine la ediția din acest an de la ATP Dallas. Sportivul în vârstă de 24 de ani a avut un start de sezon bun, cu prezență în turul patru la Australian Open. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

După eliminarea de la primul Grand Slam al anului, Wolf și-a continuat forma bună și la Dallas, acolo unde a cedat doar un singur set în meciurile jucate. E adevărat, primii doi adversari au fost mai slabi cotați, Holt și Albot. John a impresiona prin revenirea în fața altui conațional, Frances Tiafoe. 

Revenit de la 0-1 la seturi, Wolf speră la calificarea în cea de-a doua sa finală din carieră. Nu va fi însă ușor, pentru că în fața se va afla unul din cei mai experimentați sportivi din circuit. Dar Jeffrey are șansa sa, mai ales dacă seturile vor ajunge în tie-break! 

Meciuri tenis Isner – Wolf 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi compatrioți. În 2021, tot pe tărâm american, la Atlanta, când Isner s-a impus în trei seturi.  

Ponturi Pariuri Isner – Wolf 

Total game-uri primul set – peste 10,5 – (în meci se vor disputa peste 10,5 game-uri) – cotă 1,65 Netbet ❌

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

John Isner a jucat foarte bine, în special la capitolul serviciu. Doar 5 șanse de break pe toată durata turneului a oferit uriașul american, care pleacă însă cu șansa a doua în fața compatriotului mai tânăr. Wolf e mult mai mobil și în eventualitatea în care meciul va ajunge în mai multe seturi cu tie-break, atunci Jeffrey poate spera la victorie. Noi vom merge însă pe un pariu ce ține de arma principală a ambilor jucători, serviciul, iar pronosticul la Isner – Wolf merge pe over 10,5 game-uri primul set! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status