✅ ✅ Ponturi tenis Hurkacz – Shapovalov, Australian Open, 20-01-2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi tenis Hurkacz – Shapovalov, Australian Open, 20-01-2023 

Ziua 5 de la Australian Open programează mai multe dueluri extrem de interesante. Noi continuăm ponturile de la primul Grand Slam al anului, iar pentru început vom analiza duelul dintre polonezul Hubert Hurkacz și canadianul Denis Shapovalov, din cadrul turului trei al competiției. Meciul este programat penultimul al zilei de vineri, 20 ianuarie, pe Margaret Court Arena și va începe după ora 10:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pont Hurkacz – Shapovalov, în cele de mai jos.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Hurkacz – Shapovalov, ziua 5 Australian Open 2023

Hubert Hurkacz: Formă sportiv

Hubert Hurkacz a avut mult de muncă pentru a ajunge în turul trei la Australian Open. Polonezul, care în prima rundă s-a impus fără probleme în fața lui Pedro Martinez, a fost foarte serios întrebuințat în turul secund.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Hurkacz a fost condus cu 0-1 și 1-2 la seturi de către italianul Lorenzo Sonego, turnul din Polonia dar a avut puterea de a reveni de fiecare dată. Hubert s-a impus cu 3-6, 6-7, 6-2, 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat trei ore și 50 de minute. 10 mingi de break a oferit Hubi, din care 5 au fost salvate. 

Se anunță un meci de zile mari în turul următor, în fața altui sportiv de top, Denis Shapovalov. Dacă va reuși însă să ridice ritmul, Hubert are toate șansele să ajungă în săptămâna a doua la ediția din acest an de la Australian Open. 

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovalov a avut un început de an foarte bun. Canadianul, locul 22 ATP a trecut fără probleme de primele două runde de la Melbourne. Un singur set cedat de Denis, în primul tur, contra sârbului Dusan Lajovic.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

În turul secund, misiunea a părut simplă, din punct de vedere al scorului, însă Shapo a avut de tras pentru a se impune în fața lui Taro Daniel. Japonezul s-a ținut bine, dar canadianul și-a arătat clasa în momentele cheie. 

Pentru un loc în optimi, Shapovalov va avea de luptat contra lui Hurkacz, unul din cei mai buni sportivi din circuit. Canadianul pleacă cu șansa a doua, dar va lupta până la epuizare pentru victorie! 

Meciuri directe Hurkacz – Shapovalov 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi sportivi, iar raportul este de partea polonezului, care conduce cu 3-1. Ultima confruntare a avut loc în 2021, la Miami, când Hurkacz s-a impus cu 2-1 la seturi. 

Ponturi pariuri Hurkacz – Shapovalov

Victorie Hubert Hurkacz cotă 1,79 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Se anunță un meci de zile mari între cei doi sportivi. Ambii își doresc victoria și fiecare are atuurile de partea sa. Însă la ora actuală, chiar dacă vine după o victorie în care a suferit mult, noi credem că polonezul e mai bun. Drept urmare, pont Hurkacz – Shapovalov merge pe victoria polonezului! 

Total seturi peste 3,5 (în meci se vor disputa minim 4 seturi) cotă 1,40 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Nu are cum să fie un meci scurt, mai ales că față în față se vor afla doi dintre cei mai buni sportivi din circuit. Hurkacz are de partea sa serviciul, dar și lovitura de forehand, însă și Shapovalov are multe arme. În condițiile date, pronostic Hurkacz – Shapovalov merge pe over 3,5 seturi! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status