Ponturi tenis Hurkacz – Bublik, United Cup, 01-01-2023  

Home » Ponturi tenis Hurkacz – Bublik, United Cup, 01-01-2023  

Noul an continuă cu turneele care au debutat deja de cateva zile, iar noi deschidem seria pariurilor din tenis pe 2023 cu partida dintre polonezul Hubert Hurkacz și kazahul Alexander Bublik, din cadrul etapei a doua a de la United Cup. Partida este programată a patra a zilei programată pe Pat Rafter Arena, din Brisbane și va începe în jur de ora 08:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Hurkacz – Bublik, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Hurkacz – Bublik, United Cup 2023

Hubert Hurkacz: Formă sportiv 

Hubert Hurkacz e unul din cei mai buni sportivi din circuit. Polonezul a încheiat anul în top 10, fiind chiar pe poziția a 10-a și vrea să înceapă cu dreptul și noul sezon.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ultima participare oficială a fost în capitala Franței, la mastersul de la Paris, acolo unde polonezul a făcut doar un tur secund, cedând în fața campionului surpriză, Holger Rune. Hubi a mai jucat și în turneul demonstrativ din Arabia Saudită, acolo unde a câștigat cu Stricker și a cedat cu Fritz. 

Primul meci din acest an va fi la United Cup, acolo unde adversarul se anunță unul destul de dificil. Însă Hubert vrea să facă un prim antrenament bun și va încerca să se ridice la un nivel cât mai ridicat! 

Alexander Bublik: Formă sportiv 

Alexander Bublik e un sportiv bun din circuit. Ajuns la 25 de ani, kazahul ocupă în acest moment locul 37 în ierarhia mondială, dar jocul său poate fi chiar de top 20. De altfel, în 2022 a avut momente când a jucat la un nivel foarte înalt!

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

În primul său meci de la United Cup, Bublik a cedat în minimum de seturi în fața lui Stan Wawrinka, 3-6, 6-7! Nu a fost o evoluție slabă din partea jucătorului din Kazakhstan, care cel puțin în setul doi a fost foarte sigur pe propriul serviciu! 

Meciul cu Hurkacz va fi un alt test important pentru kazah, care speră să obțină un rezultat mai bun. Se anunță un duel interesant, în care serviciul va face diferența! 

Meciuri directe Hurkacz – Bublik 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi sportivi, iar raportul este în favoarea polonezului, scor 3-1. Ultimul meci direct a avut loc în toamna lui 2022, la Astana Open, când Hubi se impunea în două seturi! 

Ponturi pariuri Hurkacz – Bublik 

Victorie Hurkacz la H(-1,5) game-uri (Hurkacz câștigă la cel puțin două game-uri diferență) cotă 1,42 (Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Hurkacz are un serviciu foarte bun, dar se descurcă bine și la retur. Dacă va fi atent, credem că uriaș din Polonia are șanse bune să câștige primul său meci din 2023. Vom miza pe succesul lui Hubi la cel puțin două game-uri diferență! 

Victorie Hurkacz și total game-uri peste 18,5 (Hurkacz câștigă și cel puțin 19 game-uri) cotă 1,62 (Betano)

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Ambii jucători servesc bine și game-urile ar trebui să se deruleze rapid. Cum ziceam, Hubi e mai bun la retur, dar nu vedem un meci cu mai mult de 1 un break pe set. Vom miza în aceste condiții pe victoria polonezului și minim 19 game-uri disputate! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status