✅ Ponturi tenis Hurkacz – Bonzi, finala ATP Marseille, 26-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Hurkacz – Bonzi, finala ATP Marseille, 26-02-2023 

Ziua de duminică programează finalele în cele două circuite, iar pentru început venim cu pontul câștigător de la disputa dintre polonezul Hubert Hurkacz și francezul Benjamin Bonzi, din cadrul ultimului act de la ATP Marseille, Franța. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Hurkacz – Bonzi, în cele de mai jos. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Hurkacz – Bonzi, finala ATP Marseille

Hubert Hurkacz: Formă sportiv 

Hubert Hurkacz a făcut un turneul solid în Franța și a reușit să se califice în ultimul act al competiției. E cea de de-a 6 finală din cariera polonezului în vârstă de 27 de ani, care a pierdut doar o singură dată în ultimul act. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Aici, misiunea nu a fost cea mai ușoară. Turnul de control din Polonia a avut nevoie în două din cele trei partide disputate de set decisiv pentru a se impune. În turul doi și sferturi, dar victoriile au fost de fiecare dată meritate. În semifinale, contra lui Bublik, un alt jucător în formă la acest turneu, victoria a venit în minimum de seturi, 6-4, 7-6. 

Pentru un nou trofeu și primul din acest an, Hurkacz se va lupta cu unul din favoriții gazdelor de la Marseille. Polonezul pleacă cu prima șansă, dar misiunea se anunță nu se anunță a fi deloc ușoară. Nu e exclus să asistăm la o finală Hurkcaz – Bonzi cu set decisiv! 

Benjamin Bonzi: Formă sportiv 

Benjamin Bonzi a făcut și el un turneu bun în fața propriilor fani și a reușit doar cea de-a doua sa calificare din carieră la un turneu ATP. Precedenta a venit tot în acest an, la Pune, India, pierdută însă în fața olandezului Tallon Griekspoor.  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Parcursul francezului pe durata acestei săptămâni a fost solid, cu un tenis etalat mult peste poziția sa din clasament. În drumul spre finală, Bonzi a trecut de conaționalul Assche, Cressy, favoritul trei al competiției, Alex de Minaur și noua senzație a tenisului francez, Arthur Fils. De fiecare dată victoriile au fost meritate. 

În cea de-a doua sa finală din carieră, Bonzi va avea parte de un adversar de top. Dar cu fanii în spate și cu un moral foarte bun în urma victoriilor din această săptămână, francezul speră la victorie și implicit primul titlu ATP din carieră. 

Meciuri tenis Hurkacz – Bonzi  

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu mai bine de 4 ani, într-un challenger, iar polonezul s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Hurkacz – Bonzi 

Total game-uri – peste 21,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 22 de game-uri) – cotă 1,47 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Se anunță un meci disputat, între doi jucători în formă la acest turneu. Polonezul pleacă cu prima șansă, prin prisma valorii, dar francezul își va juca șansa. Tenisul foarte solid etalat pe durata acestei săptămâni îi dă speranțe lui Bonz. Tocmai din acest motiv credem că partida va fi echilibrată. În condițiile date, pariul la Hurkacz – Bonzi merge pe over 21,5 game-uri. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status