❌ Hijikata – Barrios Vera, calificări Wimbledon

Home » ❌ Hijikata – Barrios Vera, calificări Wimbledon

Suntem conectați cu meciuri tenis din faza de calificări de la Wimbledon (al treilea turneu de grand slam al anului), până vom ajunge pe 3 iulie – cu partide de pe tabloul principal al competiției londoneze. Meciul Hijikata – Barrios Vera se joacă miercuri, 28 iunie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Hijikata – Barrios Vera

Rinky Hijikata (Australia) – 22 ani – locul 113 ATP

Tânăr australian de origini japoneze ce preferă suprafețele rapide, așa se poate prescurta o descriere asupra lui Rinky Hijikata. După ce s-a debarasat rapid de sezonul de zgură, în care a ieșit din primul tur al calificărilor la Roland Garros, Hijikata s-a mutat complet pe iarbă. Iar rezultatele sale au fost peste așteptări, având dublu mai multe victorii decât înfrângeri, respectiv 8-4. A pornit în incursiunea sa de pe suprafața verde cu două tururi parcurse la Surbiton, victorii la Harris și Ivashka, urmate de eliminarea în fața mult mai experimentatului Thompson.

La Hertoghenbosch l-a învins pe Hasse și a pierdut cu Berankis în calificări, dar din postura de lucky loser a mers cu trei victorii pe tabloul principal, toate împotriva unor adversari pricepuți pe iarbă: Brower, Huesler și McDonald. Iar eliminarea a venit în fața aceluiași Thompson, conaționalul său.

Până să câștige cu Bolt, un alt australian, în primul tur al calificărilor de la Wimbledon, Hijikata a avut alte două confruntări pe iarba din Marea Britanie, la turneul Ilkley. A fost 2-0 cu Watanuki, respectiv 1-2 cu Shimabukuro.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Tomas Barrios Vera (Chile) – 25 ani – locul 133 ATP

Un accident al participărilor sale pe iarbă, pentru că Tomas Barrios Vera este dedicat întru totul suprafeței de zgură. Vine după două turnee foarte bune pe zgură, la Bratislava și la Poznan, unde a ajuns până în semifinale, respectiv finală.

Primul său contact cu iarba din acest an a fost în turul precedent al calificărilor la Wimbledon, unde a avut de trecut de rusul Donskoy – care e mai mult retras de ceva timp decât jucător activ.

Cel mai de referință sezon de iarbă al lui Barrios Vera a fost cel din 2021, când a ajuns pe tabloul principal de la Wimbledon, unde avea să fie învins de Anderson (35 ani). În rest, a mai avut astfel de tentative în 2019, când a fost eliminat de spaniolul Gomez-Herrera, respectiv în 2022, când a cedat în fața lui Eubanks. Și mai încercase tot anul trecut și la Halle, dar a fost învins din start de neamțul Hanfmann.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Hijikata – Barrios Vera

Nu există niciun meci direct consemnat până acum între Hijikata și Barrios Vera.

Ponturi tenis Hijikata – Barrios Vera

1 (câștigă Hijikata) – cotă 1,40 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Ne place să credem că la pariuri sportive e cel mai bine de mizat pe partide dezechilibrate de tenis. În sensul în care se întâlnesc doi jucători apropiați ca valoare, drept dovadă și poziționările din clasamentul general, doar că suprafața face diferența. Dacă Hijikata și-a dedicat ultima lună cu brio pentru turneele de iarbă, Barrios Vera vine epuizat după două parcursuri de lungă durată pe zgură, iar efortul depus în urmă cu doar câteva zile ar putea să-l ajungă din urmă. Chiar dacă a avut un an 2021 decent pe iarbă, Barrios Vera se ferește de suprafața verde ca dracul de tămâie. Iar de aici și ideea noastră de a miza pe o victorie a lui Hijikata, care și-a trecut în cont deja niște victime de renume pe iarbă. Nu e de recomandat de jucat 2-0 la acest meci, ci la siguranță pe 1 solist.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status