✅ Griekspoor – Ymer, Hertogenbosch, 13 Iunie

Home » ✅ Griekspoor – Ymer, Hertogenbosch, 13 Iunie

Ne mutăm atenția către sezonul de iarbă cu meciuri tenis la turnee specifice ale acestei suprafețe, cum ar fi cel de la Hertoghenbosch (Olanda) – renumit ca bună pregătire pentru Wimbledon. Meciul Griekspoor – Ymer este programat marți, 13 iunie, nu mai devreme de ora 12:00, în turul întâi.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Libema - Hertogenbosch

Tallon Griekspoor (Olanda) – 26 ani – locul 38 ATP

După ce a avut de parcurs sezonul de zgură, suprafață la care se descurcă cel mai puțin bine dintre toate, olandezul Griekspoor ar trebui să se simtă mult mai bine la trecerea pe iarbă. Asta chiar dacă vine după două meciuri foarte bune de la Roland Garros, unde mai întâi a trecut de un specialist în zgură, spaniolul Martinez (fără să fi fost favorit la pariuri, cu o cotă de 2,15). Iar în cel de-al doilea s-a dus o luptă cot la cot cu polonezul Hurkacz (locul 14 mondial), în fața căruia a cedat cu greu abia în al cincilea set, după aproape cinci ore de joc.

Ghinionul a fost de partea sa ca adversari de întâlnit și în anul trecut, la Wimbledon, unde a trecut în primul tur de extrem de incomodul Fognini (5-7, 7-5, 6-3, 6-4), iar în al doilea a dat peste Carlos Alcaraz (favorit nr. 2 al turneului) în fața căruia a cedat.

La fel a fost și cu doi ani în urmă, la Wimbledon, când Griekspoor a trecut în primul tur de localnicul Fery, dar în al doilea tur a dat de un alt mare favorit, Zverev.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Mikael Ymer (Suedia) – 24 ani – locul 62 ATP

Ceva în neregulă se petrece cu suedezul Ymer, care nu reușește să mai joace la nivelul pe care îl practicase în primii ani de la apariția în prima sută mondială. Din ianuarie încoace n-a mai legat patru victorii la rând, iar atunci a fost un astfel de parcurs la un turneu semi-anonim în care n-a avut de tras în fața unor cine știe ce adversari. La Roland Garros doar a bifat prezența, pierzând clar în primul tur cu Musetti.

Pe iarbă n-a petrecut prea mult timp nici în sezonul trecut, cu doar două participări la turnee. Unul de pregătire, la Eastobourne, unde a trecut de Frey și a cedat la Duckworth, iar cel de-al doilea a fost la Wimbledon, unde a trecut de Altmaier în primul tur, dar a pierdut cu Sinner în următorul.

În 2021 avea să producă o surpriză când îl învingea în cinci seturi, chiar la primul tur de la Wimbledon, pe Tsonga, după care a cedat cu Auger-Aliassime.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Griekspoor – Ymer

De vârste apropiate și poziții destul de similare în ultimii ani de clasament, cei doi au avut ocazia să se întâlnească de trei ori până acum. Prima oară a fost nevoit să se retragă Griekspoor, la semifinalele de la Murcia (zugră), în 2019, din cauza unei accidentări, înainte de a păși pe teren. A doua oară tot suedezul a avut câștig de cauză, de această dată după joc, 2-1 la Tampere (Finlanda), tot în 2019, când era mult mai bine clasat. Dar cel mai recent duel, cel mai relevant pentru pariuri sportive, a fost adjudecat de olandez: 7-6, 7-5, la Rotterdam (Olanda), în februarie 2023.

Ponturi tenis Griekspoor – Ymer

1 (câștigă Griekspoor) – cotă 1,64 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Forma mai bună a olandezului, plus faptul că se simte mai bine pe suprafața de iarbă, constituie din start un avantaj pentru Griekspoor. Care, mai mult decât atât, joacă în țara sa natală și va avea și aportul fanilor de partea sa. Ultimul meci direct al său cu Ymer a fost tot în Olanda, iar tot Griekspoor a avut câștig de cauză. După cum spuneam și în descrierea de mai sus, Ymer nu traversează deloc un an grozav, iar acest lucru poate fi speculat în continuare. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status