❌ Granollers/Zeballos – Ram/Salisbury, Roma ATP dublu (sferturi), 17 Mai

Home » ❌ Granollers/Zeballos – Ram/Salisbury, Roma ATP dublu (sferturi), 17 Mai

Cu toate că principala atenție de meciuri tenis se îndreaptă către probele de simplu de la turneul de la Roma, nu sunt deloc de lepădat nici cele din proba de dublu. Granollers/Zeballos – Ram/Salisbury este un duel destul de des întâlnit în competițiile de anvergură, iar prin prisma acestui aspect ne este mai ușor să extragem un pont profitabil.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Granollers/Zeballos – Ram/Salisbury

Marcel Granollers (Spania) – 37 ani/ Horacio Zeballos (Argentina) – 38 ani

Experiența reprezintă principala calitate a dublului vorbitor de limbă spaniolă, între Granollers și Zeballos. Ambii sunt jucători trecuți de mult de vârsta tinereții sportive, aflați mai degrabă spre apus de carieră. Au format un cuplu solid de-a lungul timpului, dar de ceva timp încoace au dat semnale tot mai mari că au scăzut din ritmul adecvat marilor întreceri.
De exemplu, actualul sezon de zgură n-a fost deloc unul de bun augur pentru cei doi, care au pierdut încă din primul tur la patru turnee la rând: 0-2 cu Balaji/Nedunchezhiyan la Marrakech, 1-2 cu Schwartzman/ Sinner la Monte Carlo, 0-2 cu Koolhof/Skupski la Barcelona (doar cu Granollers, în pereche cu Bolelli), respectiv 1-2 cu Khachanov/Rublev la Madrid.

Primul succes al sezonului de zgură pentru perechea Granollers/Zeballos a venit la Aix en Provence (Franța), 2-0 cu Mannarino și Mayot, urmat e un eșec: 1-2 la Haase/Oswald.

Ce-i drept, cel mai bun parcurs al actualului sezon de pe suprafața roșie a fost înregistrat de cei doi până acum la Roma, unde au legat deja două succese: 2-1 cu Mektic/Pavic și 2-0 cu Evans/Shelton.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Rajeev Ram (SUA) – 41 ani/ Joe Salisbury (Marea Britani) – 31 ani

Ram și Salisbury sunt favoriți numărul 2 din circuitul probei de dublu masculin, formând un cuplu solid, cu mare experiență la nivel de jocul în echipă pe terenul de tenis.

La fel ca adversarii din sferturi de la Roma, perechea Ram/Salisbury a turat mai greu motoarele pe zgură în acest sezon. Au debutat cu un eșec la Monte Carlo, 0-2 cu Arneodo/Weissborn, iar în Spania au înregistrat un succes (2-0 cu Dodig/Krajicek, la Barcelona) și două înfrângeri (0-2 cu Glasspool/Heliovaara, la Barcelona, respectiv 1-2 cu Murray/Venus, la Madrid).

Turneul de la Roma este unul dintre cele pe care Ram și Salisbury le bifează de regulă cu succes, având o finală în Italia în urmă cu doi ani. Cu avânt au pornit și în ediția din acest an, cu două victorii până acum: 2-0 cu Gonzalez/Molteni și 2-1 cu Pellegrino/Vavassori.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Granollers/Zeballos – Ram/Salisbury

Două perechi consacrate ale circuitului masculin, ce s-au întâlnit până acum de șapte ori. Primele două dispute, ambele din 2019 pe suprafață dură, au fost câștigate de perechea Granollers/Zeballos. De atunci s-a format un declic, iar Ram/Salisbury au câștigat în următoarele cinci întâlniri. Patru au fost obținute pe suprafață dură (dintre care una la Australian Open), iar una chiar pe zgura de la Roma, în aceeași fază a competiției ca și acum, în urmă cu doi ani.

Ponturi tenis Granollers/Zeballos – Ram/Salisbury

2 (câștigă Ram/Salisbury) – cotă 1,83 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Cu toate că se anunță un meci echilibrat, după cum o arată și cotele de la pariuri sportive, am ales să mizăm pe perechea cu moralul mai bun. Și avem toate motivele să o facem, pentru că Ram/Salisbury au câștigat de cinci ori la rând în ultimii patru ani în disputele cu perechea Granollers/Zeballos, dintre care una chiar pe zgură, iar alta la un turneu de mare slam. Ram/Salisbury au și experiența de a duce turneul de la Roma până în ultimul act, așa cum s-a petrecut în ultimele două ediții. Iar la cota de 1,83, chiar e de încercat să pariem pe un nou succes al nativilor de limbă engleză din acest duel. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status