❌ ✅ Ponturi tenis, Goffin – Ymer, ATP Challenger BW Open, 29-01-2023 

Home » ❌ ✅ Ponturi tenis, Goffin – Ymer, ATP Challenger BW Open, 29-01-2023 

Primul Grand Slam al anului, Australian Open se încheie duminică, dar în această săptămână au avut loc câteva turnee din circuitul challenger. Unul din ele e întrecerea BW Open din Belgia, iar finala propune un meci mai mult decât interensat. Noi venim cu ponturi de la duelul dintre favoritul gazdelor, belgianul David Goffin și suedezul Mikael Ymer. Partida este programată pe terenul central și va începe după 17:00. Mai multe detalii, dar și pont Goffin – Ymer, în cele de mai jos. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sari direct la pont >>

Finala ATP Challenger BW Open Goffin – Ymer

David Goffin: Formă sportiv 

David Goffin e unul din cei mai buni jucători din circuitul ATP, doar că în ultimele sezoane belgianul a suferit mai mult accidentări. Și împlicit jocul său a fost afectat. Tot din cauza unei accidentări David nu a putut participa la Australian Open. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

În schimb, belgianul a făcut sferturi de finală la ATP Aucklan, unul din turneele premergătoarea Australian Open. În mod normal, Goffin nu ar fi participat la un turneu din seria challenger, dar competiția având loc în țara natală, sportivul în vârstă de 32 de ani a ales să facă un bun antrenament. Iar alegerea s-a dovedit a fi una mai mult decât inspirată. Goffin a reușit să ridice nivelul de joc!

Diferența mare de valoare dintre Goffin și jucătorii întâlniți la acest turneu s-a văzut din plin. Drept dovadă și victoriile lejere obținute de numărul 50 mondial. Un singur set pierdut de David, care abia în finală va întâlni un sportiv de top. 

Mikael Ymer: Formă sportiv 

Mikael Ymer e un sportiv din Suedia, în vârstă de 24 de ani, clasat pe locul 69 mondial. Iar Ymer e un sportiv bun din circuit, care poate etala un tenis mult peste poziția sa din clasament.  

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Suedezul a făcut sferturi de finală la ATP Adelaide, dar a fost eliminat în turul întâi la Australian Open. E drept, adversarul întâlnit la Antipozi a fost unul în formă, japonezul Yoshihito Nishioka. Aici, Ymer nu a avut probleme, cedând doar un singur set în drumul spre finală. 

Ymer pleacă cu prima șană în meciul pentru trofeu, în fața favoritului gazdelor. Dar partida se anunță mai mult decât disputată, între doi jucători mult peste nivelul unei întreceri challenger. Nu e deloc exclus să asistăm la un meci cu set decisiv! 

Meciuri tenis Goffin – Ymer 

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi.  

Ponturi pariuri Goffin – Ymer 

Total game-uri – peste 20,5 (minim 21 de game-uri) cotă 1.54 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Ambii sportivi au jucat foarte bine pe parcursul acestei săptămâni și partida e deschisă oricărui rezultat. Goffin are parte de sprijinul publicului, dar Ymer va încerca să dea o replică pe măură. În aceste condiții, pont Goffin – Ymer merge pe over 20,5 game-uri. 

Minim un set Goffin cotă 1,36 (Superbet) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Goffin e cotat cu șansa a doua, în opinia bookmakerilor, dar belgianul e jucătorul mai valoros. Și mai experimentat, astfel că David are toate armele la îndemână pentru a se impune la turneul de acasă. Noi vom paria safe, iar pont Goffin – Ymer merge pe minimum un set câștigat de către belgian. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status