✅ Geerts – Meligeni Alves, Amersfoort, 18 iulie

Home » ✅ Geerts – Meligeni Alves, Amersfoort, 18 iulie

Trecem de la iarba de la Wimbledon către zgura cea de toate zilele, de această dată cu un turneu în Olanda (sau Țările de Jos), la Amersfoort (din zona Utrecht). Din turul întâi de pe tabloul principal din această competiție am extras duelul Geerts – Meligeni Alves, programat să se dispute marți, 18 iulie, nu mai devreme de ora 11:00. Brazilianul este al doilea favorit al turneului.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Dutch Open

Michael Geerts (Belgia) – 28 ani – locul 262 ATP

Cariera belgianului Geerts nu doar că nu progresează către prima sută mondială, dar o ia în jos și pare mai degrabă să sară dincolo de locul 300. Geerts n-a reușit mai mult de o victorie în ultimele cinci dispute, cu un succes la italianul Gigante, 4-6, 6-4, 6-4. În rest au fost patru eșecuri în această perioadă de dată recentă: 1-2 la Kuzmanov, 1-2 la Molleker, 1-2 la McCabe și 0-2 la Mayot, fără să fi avut cine știe ce adversari de speriat în fața sa.

Nici în următorul segment de cinci partide nu se prezintă prea grozavă situația sa, cu două victorii contra Added și Madaras, dar trei eșecuri suferite la Olivieri, Bagnis, Llamas Ruiz. Iar lista înfrângerilor este de 4 din 6 în perioada lunii mai. Au mai fost patru eșecuri cu Compagnucci, Sachko, Jacquet și Moutet, cu doar două victorii în fața unor jucători destul de modești, Briand și Kotov.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Felipe Meligeni Alves (Brazilia) – 25 ani – locul 168 ATP

Ca orice brazilian din circuit, Felipe Meligeni Alves este un specialist de zgură, dar care se poate adapta destul de bine și la alte suprafețe în ultima perioadă. Cum a dovedit și în calificările de la Wimbledon, când a fost la un pas să prindă tabloul principal, după ce trecuse de Pospisil și Cuevas.

Revenind la zgură, unde ne interesează cel mai mult parcursul său pentru pariuri sportive, Meligeni Alves a câștigat titlul pe o astfel de suprafață la ultimul turneu la care a participat. Se încununa în campion la Lyon, pe 18 iunie, după finala câștigată cu elvețianul Ritschard, după ce mai câștigase cu Pucinelli de Almeida, Mager, Bourgue, Moro Canas.

De altfel, nu s-a întâmplat niciodată în actualul sezon de zgură ca Meligeni Alves să piardă din primul tur, ceea ce reprezintă un indice extrem de important legat de nivelul său de joc pe suprafața roșie.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Meciuri tenis de Geerts – Meligeni Alves

Cei doi jucători n-au mai avut ocazia să se întâlnească pe circuit, în special pentru că Meligeni Alves a participat la turnee mult mai valoroase decât posibilitățile lui Geerts.

Ponturi tenis de Geerts – Meligeni Alves

Rezultat 2, set 1 (Meligeni Alves câștigă primul set) – cotă 1,36 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Readaptarea lui Meligeni Alves pe zgură ar trebui să fie întâmpinată cu entuziasm de către brazilian. Tocmai de aceea mizăm că se va impune încă din primul set al disputei cu Geerts – care traversează o formă foarte slabă de moment. Chiar și când a câștigat ultima oară un meci oficial, Geerts avea să piardă primul set, ceea ce ne dă și mai mare încredere că brazilianul Meligeni Alves va reuși același lucru.

Faptul că Geerts a avut mereu probleme cu jucători mult mai bine cotați, ne confirmă încă o dată în plus că putem avea încredere în faptul că brazilianul se va impune în primul segment din meci. Din postura de favorit numărul 2, Meligeni Alves ar putea să țintească un nou titlu care să-i confirme forma foarte bună din ultimele participări.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status