Ponturi tenis Gasquet – Auger-Aliassime, ATP Antwerp, 22-10-2022 

Home » Ponturi tenis Gasquet – Auger-Aliassime, ATP Antwerp, 22-10-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre francezul Richard Gasquet și canadianul Felix Auger-Aliassime, din cadrul celei de-a doua semifinale de la ATP Antwerp, Belgia. Partida este ultima a zilei programată pe terenul central și va începe după ora 18:30, ora României. Mai multe detalii despre duelul Gasquet – Auger-Aliassime, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Gasquet – Auger-Aliassime ATP Antwerp European Open

Richard Gasquet: Formă sportiv 

Richard Gasquet e unul din veteranii circuitului. Ajuns la 36 de ani, francezul încă mai etalează un tenis bun. Drept dovadă, prezența în semifinalele turneului de la Antwerp. 

Fost component top 10 în trecut, Richard rămâne un jucător cu execuții extrem de spectaculoase. Aici, în această săptămână, Gasquet a trecut de Wawrinka, Stricker și Goffin, cedând doar un singur set! 

Meciul din semifinale se anunță de departe cel mai greu de la acest turneu, dar francezul își va juca șansa în fața favoritului principal al competiției! 

Felix Auger-Aliassime: Formă sportiv 

Auger-Aliassime vine după succesul de la Firenze Open, acolo unde a bifat cel de-al doilea titlu din carieră. Doar cel de-al doilea, după 11 finale disputate. În afara trofeului de la Florența, Felix s-a mai impus la Rotterdam, turneu din seria ATP 500. 

Plus o finală la Marseille, tot din categoria ATP 250. În Belgia, Aliassime și-a continuat forma foarte bună și s-a impus fără prea mari probleme în cele două meciuri. Guinard și Evans au fost sportivii pe care canadianul i-a învins. 

Pentru a doua calificare la rând în finală Aliassime va avea de muncit. Chiar dacă bookmakerii îl dau mare favorit, suntem de părere că Felix va avansa în ultimul act al competiției de la Antwerp. 

Meciuri directe Gasquet – Auger-Aliassime 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în 2020, dar în cadrul unui meci demonstrativ

Ponturi Pariuri Gasquet – Auger-Aliassime 

Victorie Aliassime 2-0 la seturi – cotă 1,55 Superbet 

Vom miza cu mare încredere pe un succes categoric al jucătorului canadian. Felix a jucat foarte bine și doar cu mare neșansă a cedat set în partida cu Evans. Asta în condițiile în care și britanicul a jucat foarte bine. Mizăm pe victoria în minimum de seturi a locului 10 mondial. 

Victorie Aliassime și total game-uri peste 17,5 – cotă 1,44 Betano 

Credem că jucătorul francez va ține ritmul până la un punct în fața canadianului. Linia oferită nu este mare și poate fi atinsă fără prea mari probleme. Mizăm pe succesul lui Aliassime și cel puțin 18 game-uri disputate în meci! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status