❌ ✅ Ponturi tenis Garcia – Osorio, WTA Lyon, 04-02-2023 

Home » ❌ ✅ Ponturi tenis Garcia – Osorio, WTA Lyon, 04-02-2023 

Venim cu mai multe pariuri și de la cea de-a doua semifinală de la WTA Lyon, partida dintre favorita gazdelor, Caroline Garcia și jucătoarea din Columbia, Camila Osorio. Partida este programată pe terenul central și va începe în jur de ora 18:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pariurile de la Garcia – Osorio, în cele ce urmează. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sari direct la pont >>

Garcia – Osorio, WTA Lyon

Aruncă o privire și peste prima semifinală de la WTA Lyon și vezi care sunt ponturile și pariurile la Parks – Zanevska!

Caroline Garcia: Formă sportiv 

Caroline Garcia și-a respectat până acum statutul. Cea de favorită principală a competiției, dar și-a răsplătit și fanii, veniți într-un număr mare în această săptămână pentru a o vedea pe numărul 5 mondial. Doar un singur set cedat de franțuzoaică până acum. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

A fost un meci atipic, în turul secund, contra belgiencei Alison Van Uytvanck, încheiat 2-6, 6-1, 6-0. Misiunea din sferturile de finală a fost însă mai grea decât se anticipa. Jasmine Paolini i-a testat puțin limitele Garciei, dar favorita publicului a avut câștig de cauză într-un final, impunându-se cu un dublu 7-5. 

Pentru a se califica în ultimul act, Garcia are de trecut de o jucătoare imprevizibilă. Nu va fi nici pe departe un meci ușor, dar Garcia vrea să ducă la bun sfârșit aventura începută. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Camila Osorio: Formă sportiv 

Camila Osorio a fost și ea una din surprizele plăcute ale acestei ediții de la WTA Lyon. Columbianca a jucat foarte solid și a demonstrat că tenisul etalat e mult peste locul ocupat în acest moment în ierarhia WTA. Drept dovadă și parcursul din această săptămână de la Lyon. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

După un meci greu în primul tur, Osorio a trecut mult mai ușor de următoarele două runde. Iar în ultimul meci, contra poate celei mai în formă sportive de la acest turneu, Linda Noskova, Camila s-a impus în două seturi, 6-4, 7-6. 

Cu moralul bun după ultima victorie, Osorio e decisă să facă surpriza și în semifinale. Doar că adversarul e cu totul de alt calibru, iar partida se anunță extrem de dificilă. Însă suntem siguri că jucătoarea din America de Sud își va juca șansa până la capăt! 

Meciuri tenis Garcia – Osorio 

Va fi primul meci direct între cele două jucătoare! 

Ponturi pariuri Garcia – Osorio 

Total game-uri meci peste 18,5 (în meci se vor disputa cel puțin 19 game-uri) cotă 1,47 (Superbet) ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Caroline Garcia pleacă cu prima șansă, dar va avea mult de muncă în fața talentatei sportive din Columbia. Nu ar fi exclus să vedem un set cu prelungiri sau tie-break, astfel că pontul ideal la Garcia – Osorio merge pe over 18,5 game-uri! 

Victorie Caroline Garcia cotă 1,28 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Garcia e mare favorită și trebuie să arate că nu întâmplător e numărul 5 mondial. Osorio se va agăța de orice șansă, însă franțuzoaica are multe are la îndemână. Dar și experiența de partea ei. Chiar dacă nu va fi nici pe departe un meci facil, noi suntem de părere că pariul sigur la Garcia – Osorio merge pe victoria favoritei publicului. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status