✅ Ponturi tenis Fritz – Sock, ATP Dallas, 10-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Fritz – Sock, ATP Dallas, 10-02-2023 

Rămânem în America, dar mergem în Statele Unite și îți aducem mai multe pronosticuri de la duelul dintre compatrioții americani Taylor Fritz și Jack Sock, din cadrul turului secund de la ATP Dallas Open. Confruntarea este programată penultima a zilei pe terenul central și va începe vineri dimineața, după ora 03:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și ponturile pentru duelul Fritz – Sock, în cele de mai jos. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Fritz – Sock, Dallas Open 2023, ATP Dallas, 06-12 februarie 2023

Sari direct la pont >>

Taylor Fritz: Formă sportiv 

Taylor Fritz e unul din cei mai buni jucători din circuit și favoritul principal la ediția din acest an de la Dallas Open. Pe locul 8 în acest moment, Fritz a avut un start de an relativ bun, 5 victorii în 7 partide jucate. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Doar că patru dintre acestea au venit la United Cup, e drept, în fața unor adversari de top, precum Hurkacz, Berrettini sau Zverev. Dezamăgirea a venit în schimb la Australian Open, acolo unde Taylor a părăsit competiția încă din turul secund. A fost un eșec total nescontat în fața unuia dintre favoriții gazdelor, Alexei Popyrin, la capătul unui meci de 5 seturi.  

La primul meci de la eliminarea de la Antipozi, Fritz pleacă mare favorit în fața compatriotului Sock. Însă numărul 8 mondial va avea nevoie de un joc bun pentru a debuta cu dreptul la competiția de la Dallas. 

Jack Sock: Formă sportiv 

Jack Sock e un alt favorit al gazdelor de la ATP Dallas. În vârstă de 30 de ani, americanul e departe de forma de altădată. Sock era în 2017 în postura actuală al lui Fritz, în top 10. Și cu rezultate bune la cele mai importante turnee din circuit. Acum, doar locul 141 pentru Sock. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Startul de sezon a fost impropriu, pentru că până la turneul de la Dallas, Jack disputate doar un singur meci. La challengerul de la Cleveland, acolo unde americanul a pierdut în două seturi încă din turul întâi. Aici, beneficiar al unui Wild Card, Sock a trecut de bielorusul Ilya Ivashka în runda inaugurală.  

A fost un succes mai mult decât muncit pentru favoritul gazdelor, care a greșit destul de mult. Nu mai puțin de 18 mingi de break oferite de către Sock, care a comis și 10 duble greșeli. Meciul contra lui Fritz va fi net mai dificil! 

Meciuri tenis Friz – Sock 

De 5 ori s-au întâlnit cei doi compatrioți în meciuri oficiale, iar raportul este echilibrat, 3-2 pentru Fritz. Ultimul meci direct a avut loc anul trecut, tot la Dallas și tot în optimi, iar Taylor s-a impus în două seturi! 

Ponturi pariuri Fritz – Sock

Scor corect 2-0 Taylor Fritz cotă 1,45 (Superbet) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Jack Sock a evoluat modest în primul tur, contra unui adversar ieșit și el din formă. Și cu doar două meciuri în picioare în acest an, e greu de crezut că Sock va reuși să țină ritmul cu numărul 8 mondial. În mod normal, dacă Taylor va juca la nivelul scontat, pontul la Fritz – Sock merge pe 2-0 scor corect. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status