✅ Fognini – Kubler, Roland Garros, 31 Mai

Home » ✅ Fognini – Kubler, Roland Garros, 31 Mai

Am ajuns la turul al doilea de meciuri tenis la Roland Garros – competiție care ne ține conectați pentru a face profitul dorit. Meciul Fognini – Kubler este programat miercuri, 31 mai, nu mai devreme de ora 12:00. Turneul de la Roland Garros este transmis pentru România de către Eurosport și Eurosport 2.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Fognini – Kubler

Fabio Fognini (Italia) – 36 ani – locul 130 ATP

Cine n-are bătrâni, să-și cumpere, așa suna o vorbă populară care avea menirea să ne aducă aminte de faptul că experiența face de foarte multe ori diferența. Iar în sport lucrurile se petrec la fel de multe ori, așa cum este cazul și italianului Fognini. Deși a avut parte de o tragere la sorți extrem de nefavorabilă pentru primul tur de la French Open, italianul de 36 ani a trecut de al zecelea favorit al competiției, Auger-Aliassime. A fost un meci la discreția lui Fognini, care a câștigat în minimum de seturi, 6-4, 6-4, 6-3.

Fognini n-a pus preț prea mult pe turneele pregătitoare înainte de Roland Garros, poate și din cauza vârstei sale. A participat la Estoril, la începutul lunii mai, unde a cedat la Cecchinato în turul al doilea, după ce trecuse de un alt conațional, Giannessi.

A mai fost pe tabloul principal de la Roma, ultimul turneu puternic înainte de Roland Garros, unde a trecut două tururi, de Murray și Kecmanovic, dar a cedat în fața lui Rune.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Jason Kubler (Australia) – 30 ani – locul 69 ATP

Fără să fie vreun specialist al zgurii, australianul Kubler și-a dat silința în acest an să petreacă mai mult timp pe suprafața roșie înainte de participarea la Roland Garros. Kubler a pornit la Houston (SUA) și Sarasota, unde a trecut de fiecare dată câte două tururi: Verdasco și Galan, respectiv Tung-Lin și Hong. Dar a cedat când a pierdut statutul de favorit, la Tiafoe și Machac.

A venit în Europa, la Barcelona, unde a fost eliminat de Musetti, după ce trecuse de localnicul Rincon, iar la Madrid s-a văzut învins din primul tur: 0-2 cu Lajovic. A mai avansat un tur la Roma, după 2-1 cu Huesler, ddar a cedat la Zapata Miralles.

Deși nu pornea ca favorit în primul tur de la Roland Garros, în care a avut de înfruntat un sud-american, specialist de zgură, Kubler a reușit să se impună. A fost un meci întins în cinci seturi, 1-6, 6-3, 6-4, 3-6, 6-1.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Fognini – Kubler

Chiar dacă vorbim de doi jucători de 30+ ani, iată că Fognini și Kubler n-au mai avut niciodată ocazia să se întâlnească până acum. Meciul din turul al doilea de la Roland Garros va fi prima confruntare directă între cei doi.

Ponturi tenis Fognini – Kubler

1 (câștigă Fognini) – cotă 1,53 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Mizăm la pariuri sportive pe faptul că Fognini va reuși să mențină nivelul ridicat de joc pe care l-a arătat în turul anterior cu Auger. Mai ales că adversarul său nu este unul dintre cei specializați pe zgură. Practic, australianul a făcut deja mai mult decât era cotat, avansând un tur la Roland Garros. Experiența este mult mai mare de partea lui Fognini, iar dacă italianul reușește să-și mențină concentrarea, ar trebui să avem un nou succes pentru sportivul de 36 de ani. Fognini este genul de tenismen care într-o zi bună îi poate veni de hac oricărui adversar. Iar Kubler chiar ar trebui să se teamă de capacitatea de joc a italianului.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status