❌ Ficovich – Albot, Iași, 11 iulie

Home » ❌ Ficovich – Albot, Iași, 11 iulie

Avem de-a face în următoarele două săptămâni cu meciuri tenis desfășurate în România, la Iași, în cadrul a două turnee (primul de masculin, al doilea la feminin) de zgură de un nivel destul de ridicat. În primul tur se joacă Ficovich – Albot, programat marți, 11 iulie, nu mai devreme de ora 11:00. Moldoveanul Albot pornește ca favorit cu o cotă de 1,25.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Ficovich – Albot

Juan Pablo Ficovich (Argentina) – 26 ani – locul 249 ATP

Fără să-și fi definit în vreun fel încă stilul de joc sau să-și fi atins nivelul maxim de joc, argentinianul Juan Pablo Ficovich se află în perioada de căutări, chiar dacă a ajuns deja la 26 de ani. Și-a încercat norocul pe iarba de la Wimbledon, în calificări, unde a reușit un succes la Cobolli, 2-0, dar a cedat imediat cu elvețianul Stricker (0-2) – ce avea să ajungă pe tabloul principal. Și pare că mintea i-a stat mai mult la șansa lui de la Wimbledon, pentru că în preajma acestei participări din calificări, fie înainte, fie după, n-a arătat deloc convins că poate să aibă parte de vreo victorie.

Înainte de Wimbledon a fost în SUA, unde a intrat la două turnee de suprafață dură, fără succes de fiecare dată, 0-2 a Galarneau și 0-2 la Bolt. Iar imediat după periplul de pe iarba londoneză a dat cu fața de realitatea unui nou eșec, 0-2, cu ucraineanul Sachko, pe zgura de la Karlsruhe. Acest du-te – vino de pe un continent pe altul mai tare l-a zăpăcit pe Ficovich, care are un bilanț de 9 victorii și 16 eșecuri în 2023, iar pe zgură situația arată și mai rău: două victorii și 7 eșecuri.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Radu Albot (Moldova) – 33 ani – locul 102 ATP

Moldoveanul Albot nu vine la Iași doar de dragul de a participa, ci chiar de a câștiga turneul, fiind în postura de al doilea favorit conform clasării ATP. Chiar dacă vine direct de pe iarba de la Wimbledon, unde a parcurs cu bine cele trei tururi de calificare, după care a fost eliminat cu greu de Shapovalov în primul tur, Albot se află într-o formă general bună. Tot de calificări a avut de trecut și pe zgura de la Roland Garros, unde a pus în plus și o victorie pe tabloul principal, după care a fost eliminat de către rusul Khachanov (locul 11 ATP).

Miza lui Albot este de a reuși să revină cât mai adânc în prima sută mondială, în așa fel încât să evite tururile de calificare pentru a mai participa pe tabloul principal de la marile turnee, ceea ce s-a și petrecut în mare parte din cariera sa. Fără îndoială, Albot este unul dintre cei mai buni jucători din cadrul turneului de la Iași, iar cu această ocazie poate să-și treacă în cont puncte prețioase în clasamentul ATP.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis de Ficovich – Albot

Nu s-a mai înregistrat nicio întâlnire directă între Ficovich și Albot până acum.

Ponturi tenis de Ficovich – Albot

Scor corect 0:2 (câștigă Albot cu 2-0 la seturi) – cotă 1,77 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Având în vedere faptul că Albot va fi și unul dintre preferații publicului din Iași, acest atu ar trebui să conteze pe lângă forma foarte bună arătată în ultimul timp și valoarea net superioară față de adversar. Albot are parte de unul dintre cei mai facili adversari posibili în cadrul acestui turneu, iar acest aspect ar trebui să-i atragă un succes în minimum de seturi. Ficovich este bulversat de trecerile de la o suprafață la alta, de pe un continent pe altul, iar excursia până la Iași e greu de crezut că i-a priit întrutotul.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status