✅ Ferreira Silva – Gomez, calificări Wimbledon

Home » ✅ Ferreira Silva – Gomez, calificări Wimbledon

Așteptarea pentru Wimbledon ne este stăpânită cu faza de calificări a marelui turneu de iarbă de la Londra, unde se dau marile bătălii pentru un loc pe tabloul principal. Meciul Ferreira Silva – Gomez este programat miercuri, 28 iunie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Ferreira Silva – Gomez

Federico Ferreira Silva (Portugalia) – 28 ani – locul 188 ATP

Portughezul Ferreira Silva este un împătimit al turneelor de zgură, drept dovadă că prima sa participare pe iarbă din acest sezon vine chiar în faza calificărilor pentru Wimbledon. Cu toate acestea, a reușit o impresionantă victorie în fața mult mai titratului bosniac Damir Dzhumur, în minimum de seturi, 6-3, 6-4. Iar parcursul său pe suprafața verde per total nu este chiar atât de defectuos precum un obișnuit jucător de zgură. Are patru victorii și trei eșecuri ca bilanț pe iarbă, iar în 2021 a reușit să parcurgă cu brio două tururi de calificări la Wimbledon. Au fost succese cu Safwat și Donskoy, urmate de eșecul cu Bonzi (1-3) ce i-a oprit șansa de a ajunge pe tabloul principal.

Ca formă generală, Federico Ferreira Silva traversează o perioadă bună a carierei sale. Iar din 22 mai încoace a înregistrat per total șapte succese și doar trei eșecuri. Iar dintre victimele sale mai de renume se remarcă argentinianul Olivo sau elvețianul Laaksonen.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Emilio Gomez (Ecuador) – 31 ani – locul 127 ATP

Un alt veritabil jucător de zgură naufragiat în partea sezonului de iarbă este Emilio Gomez. Ecuadorianul a câștigat pentru prima oară în carieră o partidă pe suprafața verde, în turul anterior al calificărilor de la Wimbledon, în fața italianului Bonadio (un alt specialist de zgură). În rest, a mai avut în cariera sa alte șase partide pe iarbă, toate pierdute, fără să fi avut cine știe ce adversari întâlniți. Acest succes cu Bonadio, din primul tur, a fost și primul după o serie de cinci eșecuri la rând, dintre care patru pe zgură și unul pe iarbă.

E de așteptat ca locul său din clasament să se ducă mult în jos, pentru că Emilio Gomez nu reușește deloc un an prea grozav, ceea ce va lăsa repercusiuni în acest sens. După lunile ianuarie și februarie în care a avut un ritm bun de victorii, din martie încoace are un bilanț general de 11 înfrângeri și doar 5 victorii.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis de Ferreira Silva – Gomez

Cum nu sunt doi jucători de prim plan în tenisul mondial și, totodată, cu proveniență de pe continente diferite, era destul de greu să se mai fi întâlnit până acum. Astfel, prima confruntare Ferreira Silva – Gomez va avea loc pe iarba de la Londra, în turul al doilea de calificări pentru Wimbledon.

Ponturi tenis de Ferreira Silva – Gomez

1 (câștigă Ferreira Silva) – cotă 1,86 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Mergem cu încredere la pariuri sportive pe o cotă mare pentru un meci de tenis, de 1,86 pentru succesul lui Ferreira Silva, dar cu argumentele de partea noastră. Portughezul este mult mai bine familiarizat cu suprafața de iarbă, pe care are în general mai multe victorii decât eșecuri, iar pentru Gomez aceste meciuri sunt mai mult o povară. Și ca formă de moment tot portughezul ține prim-planul. Plus că dacă adversarii din primul tur ar fi fost inversați, e puțin probabil ca Gomez să mai fi putut trecut. Norocul său a fost că a avut un adversar la fel de nepregătit pentru meciuri de iarbă și a putut face diferența doar din experiența generală. Cei mai prudenți pot opta pentru o cotă mai mică doar pe un set câștigat de portughezul Ferreira Silva.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status