Ponturi tenis, Evans – Shapovalov, ATP Viena, 28-10-2022 

Home » Ponturi tenis, Evans – Shapovalov, ATP Viena, 28-10-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre britanicul Daniel Evans și canadianul Denis Shapovalov, din cadrul ultimului sfert de finală de la ATP Viena, Austria. Meciul este programat ultimul al zilei pe terenul central și va începe în jur de ora 20:30, ora României. Mai multe detalii despre duelul Evans – Shapovalov, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Daniel Evans: Formă sportiv 

Daniel Evans a avut un parcurs bun în capitala Austriei. Britanicul nu a cedat set în cele două partide jucate și are șansa unei noi semifinale a unui turneul important. Oscar Otte și Karen Khachanov sunt jucătorii pe care Evans i-a elimiant. 

Meciul cu Khachanov a fost o nouă demonstrație de forță din partea britanicului, care s-a impus cu 6-1, 6-2 în fața rusului, jucător și el foarte bun la rândul său. Serviciul și slice-ul de rever au făcut din nou diferența! 

Pentru un loc în semifinale, Evans va avea de trecut de un tenismen foarte talentat. Meciul cu Shapovalov se anunță greu, dar britanicul are toate armele pentru a ieși din nou câștigător. 

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovalov a fost și în formă la turneul din Austria. Canadianul a cedat un singur set în cele două meciuri jucate, dar victoriile au fost pe deplin meritate. Rodionov și Fritz au fost sportivii în fața cărora canadianul s-a impus. 

Meciul contra americanului Taylor Fritz a fost cel mai greu de până acum la acest turneu, Denis având nevoie de trei seturi pentru a se impune. Dar victoria a fost una meritată, Shapo arătând că merită să fie în top 10. 

Disputa din sferturi se anunță interesantă, dar și grea. Shapovalov va avea de trecut de un adversar foarte incomod, dar Denis e mai talentat și are forța să facă o nouă semifinală din categoria ATP 500. 

Ponturi Pariuri Evans – Shapovalov 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de 3-1 în favoarea lui Evans. Ultimul meci direct a avut loc anul acesta, la ATP Cup, când britanicul s-a impus în două seturi. 

Victorie Evans – cotă 2,05 Superbet 

Evans a fost în mare formă în ultima perioadă si poate ajunge într-o nouă semifinală. Adversarul e unul greu, dar cu experiența de partea sa, Evans se poate impune în fața mult mai tânărului său oponent. 

Total game-uri meci – peste 20,5 – cotă 1,45 Unibet 

Meciul va fi cu siguranță unul disputat. Ambii jucători servesc bine, astfel că e de așteptat să vedem un meci cu cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break. Mizăm pe over 20,5 game-uri 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status