Ponturi tenis Draper – Tseng, Next Gen ATP Finals, 09-11-2022 

Home » Ponturi tenis Draper – Tseng, Next Gen ATP Finals, 09-11-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre britanicul Jack Draper și taiwanezul Chun Hsin Tseng, din cadrul etapei a doua, grupa B, de la Next Gen ATP Finals. Meciul este penultimul al zilei programat pe terenul central și va începe după ora 20:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Draper – Tseng, dar și pronosticurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Jack Draper: Formă sportiv 

Jack Draper a debutat cu un eșec la Turneul Campionilor dedicat tinerilor sportivi sub 21 de ani. Britanicul a pierdut partida meciul cu Dominic Stricker la capătul a trei seturi decise în mini tie-break. 

Draper a avut de înfruntat un adversar mult mai greu decât părea la prima vedere. Elvețianul, tot jucător de mână stângă, a fost mai inspirat în cele trei mini tie-break-uri și s-a impus în fața mult mai bine cotatului jucători britanic. 

Draper are o misiune aparent mai ușoară în etapa a doua, dar Jack trebuie să se mobilizeze pentru a obține victoria și a rămâne în cursa calificării în semifinale. 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Chun Hsin Tseng: Formă sportiv 

Chun Hsin Tseng e un sportiv din Taiwan, în vârstă de 21 de ani, clasat pe locul 90 ATP. Jucătorul asiatic a avut cel mai bun sezon din carieră și are șansa să încheie 2022 cu alte rezultate bune.  

În primul meci de la Milano, Tseng a pierdut categoric în fața lui Lorenzo Musetti, unul din favoriții la cucerirea titlului ediției din acest an. A fost un eșec scurt, în trei seturi. 

La fel de greu se anunță și disputa din etapa a doua, contra lui Draper. Dar Tseng își va juca șansa și va încerca să iasă măcar cu fruntea sus din acest duel. 

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Meciuri directe Draper – Tseng 

Va fi primul meci la nivel de seniori. Cei doi jucători s-au mai întâlnit la juniori, în finala de la Wimbledon, din urmă cu 4 ani, atunci când Tseng s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Draper – Tseng 

Scor corect 3-0 (victorie Draper la 3-0) cotă 1,90 Superbet 

Diferența de valoare e una evidentă între cei doi jucători. Draper a pierdut primul meci și are nevoie de o victorie clară în cea de-a doua partidă pentru a rămâne în cursa calificării. Mizăm pe victoria britanicului în minimum de seturi! 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Victorie Draper la H(-3,5game-uri) cotă 1,42 Betano

Credem că Draper va începe tare acest meci și va câștiga măcar două seturi la diferență de cel puțin două game-uri. Britanicul e superior la multe capitole asiaticului, astfel că pariem pe victoria lui Jack la cel puțin patru game-uri diferență! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status