Ponturi tenis, Djokovic – Tsitsipas, ATP Paris, 05-11-2022 

Home » Ponturi tenis, Djokovic – Tsitsipas, ATP Paris, 05-11-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre sârbul Novak Djokovic și grecul Stefanos Tsitsipas, din cadrul celei de-a doua semifinale de la ATP Paris. Meciul este programat pe terenul central și va începe după ora 17:30, ora României. Mai multe detalii de la Djokovic – Tsitsipas, dar și pariurile pe care le- am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Djokovic – Tsitsipas Paris  Masters ATP 1000

Novak Djokovic: Formă sportiv  

Novak Djokovic a fost în mare formă la turneul de la Paris. Sârbul nu a mai jucat de la competiția de la Astana, când s-a impus într-un mod la fel de categoric. Iar adversarul a fost tot oponentul din semifinalele din capitala Franței. 

Aici, Nole a jucat la fel de solid. Sârbul nu a cedat nici un set în cele trei partide jucate, contra lui Cressy, Khachanov și Musetti. Dar mai mult decât atât, victoriile au fost foarte categorice. 

Cu moralul foarte bun, Nole speră la un nou succes și implicit o nouă calificare într-o finală masters. Nu va fi un meci ușor, dar Novak pleacă mare favorit din nou în fața grecului! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv  

Stefanos Tsitsipas a jucat și el foarte bine în capitala Franței. Grecul are șansa calificării într-o nouă finală masters. Stef a jucat recent și finala la Stockholm, dar a pierdut, mai mult decât surprinzător, în fața lui Rune. 

Surprinzător a fost scorul cu care Stefanos a pierdut meciul din ultimul act de la Stockholm, 3-6, 4-6. Aici, grecul a jucat solid și la fel ca Nole, nu a cedat set. Evans, Moutet și Paul au fost adversarii pe care jucătorul elen i-a învins. 

Disputa din semifinale e cea mai grea, de departe, dar cu moralul bun, Tsitsipas speră la revanșă în fața sârbului. Nu ar fi exclus ca de data asta să vedem un meci cu trei seturi. 

Meciuri directe Djokovic – Tsitsipas 

De 10 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este clar în favoarea sârbului, 8-2. Ultima oară, în urmă cu o lună, la Astana, când Novak a câștigat cu 2-0 la seturi.  

Ponturi pariuri Djokovic – Tsitsipas 

Victorie 2-0 la seturi Djokovic – cotă 1,60 Superbet 

Vom miza pe un nou succes clar al sârbului. Nole și-a dominat adversarii la Paris și credem că va reuși un nou succes clar în fața grecului. Chiar dacă va avea de muncit, suntem de părere că Djokovic va câștiga în minimum de seturi partida.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Victorie Djokovic și peste 18,5 game-uri – cotă 1,65 Betano 

Djokovic nu va avea cea mai ușoară misiune. Sau mai bine zis, grecul tot va câștiga 9-10 game-uri în acest meci, suficient cât să acopere pariul nostru. Un 6-3, 6-4 pentru sârb face combo-ul câștigător!  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status