❌ Djokovic – Ruud, Roland Garros, 11 iunie

Home » ❌ Djokovic – Ruud, Roland Garros, 11 iunie

Iată-ne ajunși la capătul de meciuri tenis din cadrul ediției 2023 a turneului de Grand Slam de la Paris – Roland Garros, în a cărui finală pe tabloul masculin se află doi jucători care au mai participat în ultimul act. Finala Djokovic – Ruud se joacă duminică, 11 iunie, de la ora 16:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Djokovic – Ruud

Novak Djokovic (Serbia) – 36 ani – locul 3 ATP

Spărgătorul de recorduri și de distracție pe teren, prin prisma constanței sale la turneele mari, Novak Djokovic a făcut ce-a făcut și tot mare favorit să câștige trofeul a ajuns. Nole a avut un traseu destul de ușor de parcurs până în semifinale, când a dat de favoritul numărul 1 – Carlos Alcaraz. Iar aici a beneficiat de accidentarea spaniolului, care a preferat să stea pe teren să o încaseze în loc să se retragă – ceea ce a stricat multe bilete la pariuri sportive care-l cuprindeau pe iberic drept câștigător.

Până la această fază, Djokovic nu impresionase cu mare lucru, pentru că scăpase set la Khachanov (3-1, în sferturi), în sferturi a avut misiune ușoară cu Varillas – adversar ce putea fi întâlnit și în primul tur, iar în optimi a avut de tras cu Davidovich Fokina, pentru o victorie fără strălucire. Primele două tururi le trecuse cumva din inerție, cu Kovacevic și Fucsovics, adversari care nu puteau emite pretenții.

Forma până la turneul de la Roland Garros fusese total îndoielnică, fiind eliminat mult prea devreme la cele trei competiții la care luase Djokovic parte: cu Musetti, Lajovic și Rune.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Casper Ruud (Norvegia) – 24 ani – locul 4 ATP

Norvegianul a confirmat parcursul foarte bun din sezonul trecut la Roland Garros prin calificarea în a doua finală consecutiv bifată. Dacă la început a părut că bate greoi și fără a avea cine știe ce adversari, în sferturi și în semifinale a recăpătat sclipirea unui mare tenismen. Ruud a trecut fără probleme de Rune și Zverev, doi dintre jucătorii mai bine cotați la câștigarea trofeului de bookmakeri înaintea startului de competiție. Pe neamț l-a învins în setul al treilea cu 6-0, după ce l-a făcut psihic pe toată durata partidei. Iar cu Rune a avut foarte mici scăpări în setul al treilea, când a cedat, 3-6, dar în celelalte a fost permanent în control.

Până la cele două dueluri mai sus amintite, Ruud a mai trecut de următorii: 3-0 cu Ymer, 3-1 cu Zeppieri, 3-1 cu Zhang și 3-0 cu Jarry.

Ca rezultate de menționat pe zgură, în acest sezon, pentru Ruud ar mai fi titlul câștigat la Estoril (Portugalia), respectiv semifinalele atinse la Roma, unde cedase la Rune.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Meciuri tenis Djokovic – Ruud

La capitolul meciuri directe, Djokovic îl domină total pe Ruud – în fața căruia a câștigat în toate din cele patru partide. Prima oară s-au întâlnit în circuit pe zgura de la Roma, în semifinale, 7-5, 6-3 pentru sârb, în 2020. Un an mai târziu, s-au mai întâlnit la Torino, 7-6, 6-2, iar ultimele două dispute au avut loc în 2022: 6-4, 6-3 pe zgura de la Roma (semifinale) și 7-5, 6-3, în finala de la Torino (suprafață dură).

Ponturi tenis Djokovic – Ruud

Set câștigat Ruud (Ruud câștigă cel puțin un set în meci) – cotă 1,65 (NetBet) ❌

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Faptul că a ajuns din nou în finala de la Roland Garros, pentru al doilea an la rând, reprezintă o confirmare că Ruud este capabil să facă față provocărilor de cel mai înalt nivel pe zgură. Cum Djokovic n-a arătat prea grozav pe parcursul acestui turneu, având cel mai favorabil culoar din istoria participărilor sale (inclusiv accidentarea lui Alcaraz când spaniolul era în controlul partidei), mizăm pe faptul că norvegianul va reuși să spargă gheața în meciurile cu Nole și să câștige măcar un set. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status