Ponturi tenis Djokovic – Rublev, ATP Belgrad, 24-04-2022

Home » Ponturi tenis Djokovic – Rublev, ATP Belgrad, 24-04-2022

Trecem în revistă finala de la Belgrad, ce-i pune față în față pe favoritul publicului, dar și a competiției, Novak Djokovic și rusul Andrey Rublev. Partida Djokovic – Rublev la Serbia Open este programată pe arena centrală și va începe după ora 15 00. Mai multe amănunte, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Djokovic - Rublev

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic bifează prima sa finală din acest sezon. Deși a disputat foarte puține partide în acest an, Nole a reușit să atingă un nivel bun de joc. Dar a și suferit până să etaleze din nou tenisul de calitate pe care-l știam. 

 Până la startul sezonului de zgură, Novak nu participase decât la o singură competiție în 2022. La Dubai, acolo însă unde a ajuns doar până în sferturi, fiind eliminat de către Jiri Vesely. Greoi a fost și debutul pe suprafața roșie. Liderul mondial a fost eliminat în primul meci de la Monte Carlo de către finalistul Davidovich Fokina. 

Nici acasă, în fața propriilor fani misiunea nu a fost mai ușoară. Novak a cedat set în fiecare meci jucat. Mai mult decât atât, Nole a fost nevoit să revină de fiecare dată de la 0-1 la seturi. Dar parcă de la meci la meci a crescut și mai mult nivelul. 

În meciul cu Khachanov, sârbul a fost aproape de nivelul său optim în seturile doi și trei. Doar trei game-uri i-a mai lăsat Nole rusului în ultimele două seturi ale meciului. Finala contra lui Rublev se anunță poate cel mai greu meci de până acum, însă dacă Novak va juca ca în ultimele seturi, nu cred că va rata victoria. 

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev a fost și el în mare formă la Belgrad. Rusul, cap de serie numărul doi nu a avut probleme până în drumul spre finală. Andrey a arătat un joc foarte solid și abordează cu mare încredere meciul cu liderul mondial. 

Rusul a avut o misiune ceva mai complicată în primul meci din capitala Serbiei. Conta cehului Jiri Lehecka, Andrey a revenit de la 0-1 la seturi, a avut nevoie de tie-break pentru a împinge meciul în decisiv, dar în actul trei, Rublev s-a impus la doi. 

Mult mai ușoară a fost misiunea în următoarele două partide. Rublev s-a impus cu un dublu 6-3 în partida cu Taro Daniel, iar în semifinale, contra lui Fabio Fognini, scorul a fost și mai categoric. 6-2, 6-2. Victorii clare pentru jucătorul rus, care va da peste liderul mondial în ultimul act.  

Meciul pentru trofeu se anunță mai mult decât dificil. Rublev va da peste liderul mondial, care va ridica și mai mult nivelul de joc. Dar rusul își va juca șansa și nu ar fi exclus să vedem trei seturi și în finala de la Belgrad! 

Meciuri directe Djokovic – Rublev  

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. Anul trecut, la Turneul Campionilor, iar sârbul s-a impus în două seturi.  

Ponturi pariuri Djokovic – Rublev  

Victorie Djokovic cota 1,37 Superbet

Cred că meciul va fi unul spectaculos. Dar și disputat. Rublev are forța să țină pasul cu liderul mondial și chiar să dea o replică pe măsură. Însă la cum a evoluat sârbul în ultimele două seturi din semifinale, cred cu tărie că poate bifa primul trofeu din acest sezon. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 19,5 cota 1,45 Unibet

Finala va fi una disputată și echilibrată. Cel puțin până la un punct. Rublev poate să se țină de Nole și nu ar fi exclus să câștige cel puțin un set. Nole va încerca să nu mai comită erorile din meciurile precedente, dar chiar și cu un joc bun, consider că partida va fi întinsă pe cel puțin 20 de game-uri. 

Mai multe opțiuni de pariere la Unibet

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status