Ponturi tenis Djokovic – Medvedev, ATP Adelaide, 07-01-2022 

Home » Ponturi tenis Djokovic – Medvedev, ATP Adelaide, 07-01-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu un super duel, confruntarea dintre sârbul Novak Djokovic și rusul Daniil Medvedev, din cadrul semifinalelor de la turneul ATP Adelaide International. Partida este programată ultima a zilei de sâmbătă, 7 ianuarie, pe terenul central și va începe după ora 12:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Djokovic – Medvedev, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Djokovic – Medvedev, Adelaide International 2023

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic a debutat perfect în noul sezon! Nole nu a cedat în primele sale trei partide jucate în 2023 și se pregătește să bifeze prima sa finală din acest an! Doar că misiunea nu va fi deloc ușoară!

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

În semifinale, Nole va da peste Medvedev, unul din rivalii său din ultimii ani. Nole a trecut în drumul spre penultimul act al competiției de francezii Lestiene și Halys și canadianul Denis Shapovalov. Culmea, contra lui Halys, a fost cea mai grea misiune, sârbul având nevoie de două seturi cu tie-break pentru a se impune. 

Pentru un loc în prima sa finală din 2023, Nole va trebui să treacă de rusul Medvedev, unul din cei mai buni jucători din circuit! Se anunță un meci spectaculos, cu șanse mari de a avea decisiv!  

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a avut și el un debut de sezon perfect! Rusul nu a cedat nici el set în meciurile jucate la Adelaide, dar în schimb a beneficiat de un abandon, chiar în primul tur. Culmea, acela a fost și cel mai greu meci. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Rusul s-a impus în tie-break-ul primul set, după un prim act extrem de echilibrat. Apoi în următoarele două partide, Daniil nu a mai avut emoții, câștigând categoric disputele cu Miomir Kecmanovic și conaționalul Karen Khachanov. 

Victoriile sunt cu atât mai importante cu cât cei doi sportivi învinși sunt jucători buni și foarte buni. Iar în perspectiva duelului cu Djokovic, asta sună foarte bine! Doar că misiunea se anunță una extrem de grea, în fața poate celui mai bun jucător din circuit la ora actuală! 

Meciuri directe Djokovic – Medvedev 

De 12 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea sârbului, care conduce cu 8-4. Ultimul duel direct a avut loc la ATP Finals, când Nole s-a impus la capătul unui meci maraton, întins pe trei seturi. 

Ponturi pariuri Djokovic – Medvedev 

Victorie Novak Djokovic cotă 1,53 (Unibet)

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Novak Djokovic are primul test important de la acest turneu. Practic meciul cu Medvedev e finala din semifinale, iar partida se anunță una din nou extrem de disputată. Noi vom miza însă pe experiența lui Nole, care vrea să bifeze încă din prima săptămână întâia sa finală din 2023 

Victorie Djokovic și total game-uri peste 20,5 (Djokovic câștigă și minim 21 de game-uri) cotă 2,32 (Betano)

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Vom miza pe un combo, care ne poate aduce un profit foarte frumos. Nole va avea de muncă pentru a se impune în fața rusului și nu ar fi exclus să aibă nevoie de decisiv. Noi credem însă că linia setată poate fi atinsă și din două seturi, astfel că vom miza pe un succes al sârbului, întins pe minimum 21 de game-uri! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status