Ponturi Tenis, Djokovic – Khachanov, ATP Belgrad

Home » Ponturi Tenis, Djokovic – Khachanov, ATP Belgrad

Discutăm mai întâi prima semifinală de la ATP Belgrad, confruntarea dintre favoritul principal a competiției, dar și a publicului, Novak Djokovic și rusul Karen Khachanov. Meciul este programat pe arena principală și va începe după ora 15 00. Mai multe detalii, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Djokovic - Khachanov

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic nu a arătat cel mai bun tenis la acest turneu, dar pare să ridice nivelul de la meci la meci. Liderul mondial resimte lipsa meciurilor, iar ritmul este departe de potențialul său. 

Nole a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune în ambele partide disputate. Amândouă meciuri au fost împotriva a doi conaționali, Laslo Djere și Miomir Kecmanovic. De fiecare dată, liderul mondial a fost nevoit să revină de la 0-1 la seturi. 

Totuși parcă mai dificilă a fost confruntarea cu Djere. Novak a trimis meciul în decisiv după un set câștigat la tie-break, iar în ultimul act, tot în tie-break, Djokovic a avut șansă. Contra lui Kecmanovic, deși a fost din nou nevoit să revină, emoțiile nu au mai fost aceleași. 

E clar că Nole a crescut ritmul de la meci la meci, de la set la set, iar în partida pentru calificarea în finală e de așteptat să vedem o evoluție și mai solidă a sârbului.  

Karen Khachanov: Formă sportiv 

Karen Khachanov a jucat și el bine în capitala Serbiei. Însă rusul nu a disputat decât un meci pe zgura de la Belgrad. Karen a beneficiat de retragerea compatriotului Safiullin, iar singura partidă dispută a arătat un tenis solid. 

A fost o victorie în minimum de seturi în fața brazilianul Thiago Monteiro, 7-5, 6-4. De altfel, jucătorul sud-american a avut și el un parcurs bun la Belgrad și în general evoluează destul de solid pe zgură. Iar victoria e cu atât mai importantă pentru Khachanov. 

Puține meciuri disputate de Karen în acest sezon pe suprafața roșie. În afara turneului din capitala Serbiei, rusul a mai jucat la Monte Carlo. Unde însă a fost învins încă din primul meci de Diego Schwartzman.  

Rusul abordează meciul din semifinale cu încredere ridicată. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Karen vrea să profite de faptul că Nole nu e la cel mai înalt nivel și să iasă, cel puțin, cu fruntea sus din această confruntare. 

Meciuri directe Djokovic – Khachanov 

De 8 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este clar de partea sârbului, 7-1! Ultima întâlnire directă a avut loc anul acesta, la Dubai, iar Nole s-a impus în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Djokovic – Khachanov  

Victorie Novak Djokovic la H2,5 cota 1,47 Superbet

Cred că Nole va juca și mai solid în acest meci. Sârbul a jucat mult mai sigur în meciul cu Kecmanovic și cu siguranță nivelul său va crește și mai mult. Rusul joacă și el bine pe zgură, dar nu cred, chiar și în condițiile date, că va putea furniza surpriza. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total duble greșeli meci – peste 3,5 cota 1,44 Betano

Am ales un al doilea pariu pe speciale. Chiar dacă va crește nivelul jocului, Nole încă mai comite duble. Rusul va avea presiune și el pe mingea a doua, știindu-se calitatea returului lui Djokovic. Cred astfel vor fi cel puțin patru duble greșeli în prima semifinală de la Belgrad! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status