✅ Djere – Pella, Hamburg ATP, 26 iulie

Home » ✅ Djere – Pella, Hamburg ATP, 26 iulie

Ne ținem scai de meciuri tenis de la turneele importante din această săptămână, mai ales că venim după o perioadă fructuoasă din sportul alb ca nivel de inspirație – transformat de cele mai multe ori în profit realizat. Meciul Djere – Pella, din turul al doilea de la Hamburg, este programat miercuri, 26 iulie, nu mai devreme de ora 12:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Djere – Pella

Laslo Djere (Serbia) – 28 ani – locul 57 ATP

Djere se dorea a fi un al doilea Djokovic când a apărut în circuit, dar nu i-a ajuns nici până la genunchi ca realizări conaționalului său. Deja la 28 de ani, Djere a oscilat permanent între rezultate surprinzătoare, foarte bune, cu unele de neexplicat, de tot râsul. Astfel a ajuns să fie mai mult un jucător de duzină sau de decor pentru marile turnee. Chiar și forma actuală este la fel cum i-a fost întreaga carieră, cu suișuri și coborâșuri de la un meci la altul. Aici, la Hamburg, a obținut o victorie importantă în primul tur, cu argentinianul Etcheverry, dar la turneul precedent, la Gstaad, a cedat inexplicabil cu belgianul Bergs, tot în primul tur, când și-a furat-o inclusiv cu 6-0 în primul set, în fața locului 158 mondial (venit din calificări).

Fără să fi excelat pe iarbă, de nicăieri au venit două victorii pe tabloul principal la Wimbledon, contra americanilor Cressy și Shelton, dar a cedat apoi fără set câștigat la Tsitsipas.

Pe zgură a avut rezultate și mai slabe decât pe iarbă în această vară, pierzând în primul tur la trei mari turnee: Roland Garros (1-3 cu Rublev), Madrid (0-2 cu Karatsev) și Monte Carlo (1-2 cu Hurckacz).

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Guido Pella (Argentina) – 33 ani – locul 228 ATP

Ajuns și el la o vârstă onorabilă, Pella a fost mereu un nume de adversar de care ceilalți oponenți au sperat să se ferească în tururile incipiente. Este un jucător incomod, în special pe zgură, dar a dovedit și la 33 de ani că poate să-și adapteze jocul și în altfel de condiții, având câteva victorii nesperate pe iarbă. Fără să fi fost vreun specialist de iarbă, a trecut de Coric și Mayot la Wimbledon, dar avea să cedeze la Safiullin, în turul al treilea.

Pe zgură n-a excelat în acest sezon, față de alți ani în care avansa mult mai mult în turneu, dar pare că forma s-a îmbunătățit pe măsură ce a avansat în timp acest an 2023. Pella n-a avut deloc o misiune ușoară nici în primul tur de la Hamburg, când a dat peste brazilianul Monteiro, pe care l-a învins cu 6-3, 4-6, 6-4. De fiecare dată când s-a întrebuințat serios, Pella a reușit să câștige sau măcar să le facă viața amară pe teren adversarilor, așa că e în continuare un jucător de care trebuie ținut cont.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis de Djere – Pella

Djere – Pella s-a jucat de patru ori, toate în perioada 2017-2019. Pella a câștigat de trei ori, iar o dată i-a revenit victoria sârbului. Prima dispută a avut loc în 2017, tot pe zgura din Germania ca și acum, dar la un turneu Challanger, când a fost 6-1, 6-0 pentru argentinian (2017). Djere și-a luat revanșa un an mai târziu, pe zgura din Cehia, scor 6-4, 7-5. Iar în 2019 au mai venit două victorii pentru Pella, un 2-0 la Sao Paulo (semifinale) și 2-1 la Monte Carlo.

Ponturi tenis de Djere – Pella

Set Pella (Pella să câștige cel puțin un set în meci) – cotă 1,80 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Dacă la pariuri sportive Djere e dat drept mare favorit, în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Pella a arătat pe parcursul carierei sale că poate să obțină victorii din postura de nefavorit, la fel cum Djere a comis-o de mult prea multe ori când avea cota mai mică. Strict ca moment de joc, din nou nu ni se pare că Djere ar trebui să fie văzut mult în fața lui Pella, mai ales la un meci desfășurat pe zgură. Așa că încercăm să speculăm aspectul echilibrului printr-un set câștigat de argentinian, la o cotă de-a dreptul de neratat.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status