✅ Ponturi tenis Dellien – Baez, ATP Cordoba, 11-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Dellien – Baez, ATP Cordoba, 11-02-2023 

Ponturile și pariurile din tenis continuă să vină în ajutorul tău. Pentru început îți aducem pronosticul câștigător de la partida dintre bolivianul Hugo Dellien și argentinianul Sebastian Baez, din cadrul semifinalei a doua de la ATP Cordoba. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pariul la Dellien – Baez, în cele de mai jos. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Sari direct la pont >>

Dellien - Baez

Hugo Dellien: Formă sportiv 

Hugo Dellien traversează o formă foarte bună la întrecerea de la Cordoba. Sportivul din Bolivia și-a recăpătat forma și arată că e un jucător solid pe suprafața sa favorită, zgura. Deși a plecat din calificări, Dellien e la un meci distanță de calificarea în finală.  

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

În drumul spre semifinale, Hugo a trecut doar de favoriți ai gazdelor. Au fost victorii împotriva argentinienilor Cachin, Pella și Juan Cerundolo. Cu excepția partidei din sferturi, Dellien nu a cedat set în primele două runde. Victoria cu fratele mai mic al familiei Cerundolo a fost cu atât mai importantă cu cât bolivianul a revenit de la 0-1 la seturi. 

Tot peste un argentinian va da și în semifinale. Doar că de această dată adversarul este unul mult peste ceilalți jucători eliminați. Dar cu moralul la cote înalte și într-o formă bună, Dellien speră la calificarea în ultimul act. 

Sebastian Baez: Formă sportiv 

Sebastian Baez își continuă și el forma bună. Deși se află la primul turneu pe zgură din acest an, numărul 47 mondial demonstrează încă o dată că se simte ca peștele în apă pe suprafața roșie. Favorit patru al întrecerii de la Cordoba, Baez nu a avut probleme în meciurile jucate. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

În prima partidă s-a impus în minimum de seturi, în fața italianului Luciano Darderi, un alt jucător ce se afla în formă. Ceva mai greu a fost meciul din sferturi, dar doar prin prisma scorului. Pentru că pe teren Baez a dominat ostilitățile și nu încape urmă e îndoială asupra victoriei. 

Pentru un loc în finală, favoritul gazdelor va trebui să treacă de unul din cei mai în formă jucători de a acest turneu. Dar cu fanii în spate și cu armele numeroase ce le are la îndemână, Baez pleacă cu prima șansă în disputa contra bolivianului. 

Meciuri tenis Dellien – Baez 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. În toamna lui 2021, iar victoria i-a aparținut argentinianului, care s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi Pariuri Dellien – Baez 

Victorie Sebastian Baez – cotă 1,49 Fortuna ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Sebastian Baez a fost în mare formă în cele două partide jucate. Chiar dacă a cedat set în partida cu Barrios, argentinianul a fost foarte dominant. Returul a fost unul din capitolele la care Seba a excelat, astfel că pariul indicat la Dellien – Baez merge pe victoria favoritului gazdelor. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status