✅ Ponturi tenis Delbonis – Cerundolo, ATP Cordoba, 09-02-2023  

Home » ✅ Ponturi tenis Delbonis – Cerundolo, ATP Cordoba, 09-02-2023  

Ziua de joi programează mai multe dueluri interesante în cadrul turneelor ce au loc în această săptămână. Pentru început îți aducem mai multe ponturi de la duelul argentinian dintre Federico Delbonis și Francisco Cerundolo, din cadrul turului secund al competiției de la turneul ATP Cordoba Open. Partida este a treia a zilei programată pe arena centrală și va începe aproape de miezul nopții în România. Mai multe detalii, dar și pariul la Delbonis – Cerundolo, în cele ce urmează.  

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Delbonis – Cerundolo, Cordoba Open 2023 ATP 250

Sari direct la pont >>

Federico Delbonis: Formă sportivă  

Federico Delbonis a avut un parcurs foarte bun până acum la turneul de acasă. Deși a început aventura din calificări, Fede a jucat solid și a câștigat meritat fiecare meci jucat. În cele trei partide disputate, Delbonis a cedat doar un singur set. 

S-a întâmplat în meciul din turul inaugural, contra chilianului Alejandro Tabilo. A fost un meci mai mult decât disputat contra finalistului de anul trecut de la Cordoba. Victoria a venit la capătul a peste trei ore de joc și două seturi cu tie-break!  

Delbonis e în primul lui sfert de finală ATP din acest an, iar cu moralul ridicat speră chiar la o calificare în careul de ași. Următorul adversar e un compatriot, dar care vine după un sezon foarte solid. Nu ar fi exclus să vedem un nou meci cu trei seturi. 

Francisco Cerundolo: Formă sportiv 

Francisco Cerundolo e un alt favorit al gazdelor și unul din capii de serie de la ediția din acest an de la Cordoba. Sud-americanul, favorit doi la întrecerea din Argentina se află la primul meci pe zgură din acest an. Startul de an nu a fost cel mai bun pentru numărul 31 mondial.  

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

În meciurile jucate în Australia, la United Cup sau Australian Open, Francisco a adunat doar două victorii din cele 5 partide jucate. E drept, nivelul etalat de argentinian a fost departe de potențialul său, dar sezonul e la început. 

Cum ziceam, Cerundolo e la prima sa partidă din acest sezon pe suprafața roșie. Și cea favorită, zgura fiind locul unde sportivul în vârstă de 24 de ani s-a remarcat. Disputa contra compatriotului Delbonis nu va fi deloc simplă, dar favoritul doi de la Cordoba are multe are solide! 

Meciuri tenis Delbonis – Cerundolo  

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi!  

Ponturi pariuri Delbonis – Cerundolo  

Victorie Francisco Cerundolo cotă 1,60 (Winmasters) ✅

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Francisco Cerundolo se află la primul meci pe zgură în acest an, dar acest aspect nu ar trebui să fie un impediment. Numărul 31 se va acomoda rapid la condițiile de joc, iar loviturile sale își vor face simțit rapid efectul. Delbonis nu va fi ușor de învins, dar noi credem că valoarea superioară în acest moment al numărului 31 mondial va face diferența. În acest caz, pariul sigur la Delbonis – Cerundolo merge pe victoria argentinianului mai tânăr! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status