✅ De Minaur – Schwartzman, Londra ATP, 22 iunie

Home » ✅ De Minaur – Schwartzman, Londra ATP, 22 iunie

Avansăm cu pași repezi cu meciuri tenis pe iarbă, cum este și competiția de la Londra, în așteptarea marelui turneu de la Wimbledon – cel de-al treilea grand slam al anului. Meciul De Minaur – Schwartzman, în optimile de finală ale competiției, este programat joi, 22 iunie, nu mai devreme de ora 14:00.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

London ATP

Alex de Minaur (Australia) – 24 ani – locul 18 ATP

Alex de Minaur are de reparat pe iarbă ce a pierdut pe zgură, mai ales că suprafața roșie le este nespecifică australienilor. În timp ce terenul de iarbă le priește și se încadrează mult mai bine pe stilul lor de joc. Trecerea de la roșu la verde ca suprafață de joc s-a produs cu un succes, 2-1 cu Djere, la Hertogenbosch, după care a venit eșecul în fața localnicului Griekspoor – cel care avea să și câștige turneul. Iar la Londra, turneul actual, startul a fost unul mult mai bun pentru de Minaur, care a trecut în minimum de seturi de Andy Murray – cel care venea după un titlu câștigat pe iarbă cu câteva zile în urmă.

Semnale bune ale lui de Minaur la jocul de pe iarbă au fost dovedite și în anul trecut, când a ajuns în semifinale la Eastbourne, după ce trecuse de Garin, Sonego și Paul, dar a cedat la Fritz. Iar la Wimbledon a parcurs patru tururi, cu victorii destul de clare cu Dellien, Draper și Broady, dar un eșec în cinci seturi, 2-3, cu chilianul Garin – pe care îl învinsese cu puțin timp înainte.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Diego Schwartzman (Argentina) – 30 ani – locul 107 ATP

Deși au fost perioade când Schwatzman cocheta cu cele mai înalte poziții în clasamentul ATP, argentinianul nu reușește să-și regăsească aceeași cadență pe care a avut-o în vremurile bune. Cu toate că zgura este suprafața sa preferată, a avut cinci înfrângeri la rând, fără să fi întâlnit cine știe ce adversari, înainte de a ajunge la Roland Garros. La turneul de grand slam francez a fost norocos și cu o tragere la sorți favorabilă, ce i-a permis să treacă două tururi din experiența sa, dar a cedat fără drept de apel apoi cu Tsitsipas.

Iar acum la Londra este la primul său turneu din acest an pe iarbă, când a și trecut de un tur, victorie 6-2, 6-4, cu McDonald. Dar americanul nu este deloc într-o formă grozavă, având alte trei eșecuri recente pe iarbă în care pornea ca favorit. De regulă, nici în ceilalți ani nu reușea Schwartzman prea multe succese până la Wimbledon, doar la marele turneu de iarbă mai avea câteva tururi de trecut, dacă nu dădea peste adversari mult prea puternici și putea să-i facă din tehnica sa.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Meciuri tenis De Minaur – Schwartzman

Este pentru prima oară când cei doi se vor întâlni, iar avantajul pare să fie de partea lui de Minaur, pentru că se simte mult mai bine pe o suprafață rapidă decât adversarul său.

Ponturi tenis De Minaur – Schwartzman

Scor corect 2:0 (de Minaur câștigă cu 2-0 la seturi) – cotă 1,55 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Serviciul este o armă puternică la tenis pe suprafețele rapide, aceasta fiind și calitatea de care se bucură australianul de Minaur. Și o poate pune în aplicare împotriva lui Schwartzman, care nici ca formă, nici ca moment al sezonului, nu poate fi considerat drept un adversar greu de depășit. Mizăm la pariuri sportive pe un succes al lui de Minaur cu 2-0, mai ales că are tot interesul să facă puncte în această perioadă, fiind în preajma locurilor de mare impact.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status