Ponturi tenis, De Minaur – Norrie, United Cup, 29-12-2022 

Home » Ponturi tenis, De Minaur – Norrie, United Cup, 29-12-2022 

Noul sezon de tenis debutează tot în 2022, dar cu o competiție inter-țări, menită să le ofere jucătorilor angrenați un bun antrenament înainte de primul mare turneul din 2023: Australian Open. United Cup 2023 ia startul pe 29 decembrie, cu primele meciuri, atât în întrecerea masculină, cât și cea feminină. United Cup înlocuiește vechiul ATP Cup, competiție tot între naționale și se va desfășura Australia, în trei orașe: Sydney, Perth și Brisbane. Deschidem seria pariurilor de la acest turneu cu meciul dintre australianul Alex De Minuar și britanicul Cameron Norrie, din cadrul etapei întâi a competiției. Meciul este programat al treilea al zilei pe Ken Rosewall Arena, din Sydney, cu începere de la ora 10:00, ora României. Mai multe detalii de la dueul De Minaur – Norrie, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

United Cup 2023, De Minaur – Norrie, 29 decembrie 2022

Alex de Minaur: Formă sportiv  

Alex De Minaur a avut un an bun, dar în care a alternat destul de mult, oscilând între momentele în care era magnific și cele în care era de nerecunoscut. Dar Alex rămâne un jucător de top, capabil oricând să se lupte cu jucătorii cei mai buni din circuit.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Sezonul trecut a fost mediu, cu unele rezultate interesante. Are acea semifinală spectaculoasă pe zgura din Barcelona, pierdută la limită cu Alcaraz, apoi un titlu la Atlanta, unde tabloul a fost ușor. Finalul de an l-a găsit în formă medie, cu o semifinală la Stockholm, unde a jucat bine, însă a cedat cu Rune.  

În Cupa Davis a obținut două victorii, însă nu a putut să ajute echipa sa împotriva Canadei, cedând cu Aliassime. Aici a devenit liderul echipei după retragerea lui Kyrgios, accidentat.  
În 2022 are sferturi de finală la Rotterdam, semifinale la Barcelona, semifinale la Lyon, semifinale la Eastbourne, titlu la Atlanta și semifinale la Stockholm.   

Cameron Norrie: Formă sportiv 

Cameron Norrie e un sportiv solid din circuit, dar care e în top de doar câteva sezoane. Și de un an și ceva joacă la cel mai înalt nivel. Recent, Norrie și-a arătat clasa la turneele demonstrative, dând de înțeles că încă are multe de demonstrat.  

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Finalul de an nu a fost foarte reușit, însă Cameron nu este foarte bun în condiții indoor.  
Astfel, el a cedat cu Rune la Stockholm, cu Giron la Viena și cu Moutet la Paris, de fiecare dată în tururile incipiente. Cameron nu a avut o pauză de iarnă prea lungă, ținând cont că a participat la două turnee demonstrative. 

În 2022 are sferturi de finală la Rotterdam, titlu la Delray Beach, finală la Acapulco, sferturi de finală la Indian Wells, sferturi de finală la Barcelona, titlu la Lyon, sferturi de finală la Eastbourne, semifinale la Wimbledon, finală la Los Cabos, semifinale la Cincinnati, sferturi de finală la Seul și sferturi de finală la Stockholm.  

Meciuri directe De Minaur – Norrie 

O singură dată s-au întâlnit cei doi jucători, anul acesta, pe zgura de la Barcelona, iar De Minaur s-a impus cu 2-1 la seturi. 

Ponturi pariuri De Minaur – Norrie 

Total game-uri meci peste 20,5 (cel puțin 21 de game-uri) cotă 1,55 Superbet 

Se anunță un meci extrem de interesant întrei cei doi jucători. Australianul a încheiat sezonul într-o notă pozitivă, cu rezultate, dar și evoluții solide, în timp ce Norrie a jucat bine în turneele demonstrative. Vom miza pe un meci cu cel puțin 21 de game-uri disputate.  

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Victorie Alex de Minaur cotă 1,60 Betano 

Chiar dacă meciul va fi unul strâns, credem că australianul poate face diferența în momentele cheie. Alex va avea de luptat din greu, dar are armele necesare pentru a se impune în fața lui Norrie. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status