❌ Cressy – Shevchenko, Washington ATP, 31 iulie

Home » ❌ Cressy – Shevchenko, Washington ATP, 31 iulie

Inevitabilul s-a produs, iar în centrul atenției apar, conform calendarului, meciuri tenis de pe suprafața dură. Scoatem în evidență duelul Cressy – Shevchenko, din primul tur de la Washington ATP, programat luni, 31 iulie, nu mai devreme de ora 17:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Washington ATP

Maxime Cressy (SUA) – 26 ani – locul 105 ATP

Revenit în America după un periplu complet ratat în Europa, Cressy are misiunea de a-și redresa cariera, mai ales că a picat deja în afara primei sute. Primul semnal a fost dat de victoria cu Michelsen, pe hard, la Atlanta, după care a venit o nouă înfrângere, cu un alt american, Wolf.

Anul 2023 a fost unul de coșmar pentru Cressy, care a pierdut meciuri cu nemiluita. Singura sa prezență consistentă a fost înregistrată la Montpellier, în februarie, tot pe suprafață dură, când avea să ajungă până în finală. În ultimul act a fost învins de italianul Sinner, dar până acolo a obținut victorii cu adversari de top: 2-1 cu Rune, 2-0 cu Coric, 2-0 cu Ruusuvuoiri și 2-0 cu Bellier.

E clar că potențialul există în mod real la Cressy, dar problemele de concentrare pe durata partidelor au făcut să devină de multe ori o țintă ușoară pentru adversarii săi. Acum așteptăm să vedem cât de capabil să-și revină la capacitatea sa de joc cea mai bună.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Alexander Shevchenko (Rusia) – 22 ani – locul 93 ATP

Shechenko este un alt jucător care a arătat un potențial pe care nu l-a mai atins, cel puțin nu în acest an. Fără să-și regăsească deloc cadența, a pierdut șase din ultimele șapte partide. Singurul său succes a fost pe zgura de la Bstad, cu Juan Manuel Cerundolo, în rest doar înfrângeri.

Trecerea către suprafața dură are menirea să-l facă pe Shevchenko să-și reabiliteze cariera, mai ales că are o finală disputată pe un astfel de teren la Phoenix Challanger, la jumătatea lunii martie. Pierdea atunci în ultimul act cu Borges, dar câștigase cu Monfils și Berrettini pe parcurs.

În cazul în care nu-și revine ca formă, Shevchenko va ieși în curând din prima sută mondială, ceea ce înseamnă o presiune în plus pentru participarea sa la turneul de la Washington și la cele ce vor urma în Statele Unite.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Cressy – Shevchenko

Nu există niciun meci Cressy – Shevchenko disputat până acum în circuit.

Ponturi tenis Cressy – Shevchenko

1 (câștigă Cressy) – cotă 1,50 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Americanul Cressy ar trebui să aibă maturitatea necesară pentru a trece de acest prim tur cu Shevchenko, mai ales că rusul este la primul turneu de hard după câteva luni de zgură și iarbă prin Europa. În plus, Shevchenko abia a avut timp să se acomodeze cu diferența de fus orar. Pe când Cressy joacă într-un fel acasă, pe tărâm deja bine bătătorit cu multe participări. Altfel spus, e clar că se întâlnesc doi jucători răniți la capitolul încredere.

Dar pentru pariuri sportive mizăm pe cel cu mai multă experiență, care are și avantajul terenului propriu, cum s-ar zice în alte sporturi. Cressy a arătat semne de revenire, prin succesul cu Michelsen, tot pe hard, după ce pierduse anterior împotriva aceluiași oponent, dar pe iarbă. Astfel, deși nu este cel mai ușor meci din lume, Cressy nu putea să aibă un adversar mai accesibil pentru un astfel de turneu, așa că are de obținut maximum din aceste avantaje pe care le are la dispoziție.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status