Ponturi tenis Couacaud – Djokovic, Australian Open, 19-01-2023 

Home » Ponturi tenis Couacaud – Djokovic, Australian Open, 19-01-2023 

Seria pariurilor de la Australian Open continuă, iar pentru început vom trece în revistă partida dintre francezul Enzo Couacaud și fostul lider mondial, Novak Djokovic, din cadrul turului secund al competiției de la Melbourne. Partida este programată penultima a zilei de joi, 19 ianuarie, pe Rod Laver Arena și va începe după ora 10:00, ora României. Mai multe detalii, dar și ponturi pentru Couacaud – Djokovic, în cele de mai jos. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sari direct la pont >>

Couacaud – Djokovic, Australian Open 2023, ora 10:00

Enzo Couacaud: Formă sportiv  

Enzo Couacaud e un sportiv francez, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 195 ATP. Iar jucătorul din Hexagon etalează un tenis mult peste poziția sa din clasament, însă de cele mai multe ori este inconstant. Începutul de an a fost însă foarte bun! 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Chiar peste așteptări! Francezul a început din calificări aventura din acest an de la Australian Open, unde nu a avut probleme. Iar în primul meci pe tabloul principal, Enzo a avut parte de un adversar facil, Hugo Dellien. A fost o victorie în minimum de seturi pentru francez! 

Testul adevărat și poate unul din cele mai importante meciuri din carieră va fi în turul secund, când va da peste multiplul campion de la Melbourne, Novak Djokovic. Couacaud nu are ce pierde și va da totul în fața fostului lider mondial. 

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic a debutat cu dreptul la ediția din acest an de la Australian Open. Sârbul, campion de 9 ori la Melbourne a câștigat fără nici un fel de probleme partida contra spaniolului Roberto Carballes Baena, scor 6-3, 6-4, 6-0! 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sârbul a declarat la finalul meciului că se simte foarte bine și că partida din primul tur a fost de acomodare. Asta pentru că în primele două seturi Nole a jucat mai preventiv, din cauza unei mici probleme la picior. În actul trei s-a văzut adevărata fața a fostului lider mondial! 

E doar începutul însă pentru Novak, care va avea de tras din greu pentru a se impune din nou la Australian Open. Următorul adversar pare la fel de facil, dar Djokovic nu își va menaja oponentul și va încerca să stea din nou cât mai puțin pe terenul de joc. 

Meciuri directe Couacaud – Djokovic 

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi! 

Ponturi pariuri Couacaud – Djokovic 

Total game-uri primul set sub 9,5 (în primul set se vor disputa maxim 9 game-uri) cotă 1,40 (Fortuna)

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Mizăm pe un start solid de meci din partea sârbului. După cum a declarat, Nole se simte bine și va ridica și mai mult nivelul jocului. Fiind doar a doua rundă, cu siguranță Djokovic va căuta să stea cât mai puțin pe teren, astfel că pronostic Couacaud – Djokovic merge pe sub 9,5 game-uri primul set!  

Total game-uri meci sub 27,5 (în meci se vor disputa maxim 27 de game-uri) cotă 1,64 (Unibet)

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Djokovic va domina autoritar și acest duel. Couacaud e un sportiv care are puține prezențe la cel mai înalt nivel, iar faptul că va juca pe cea mai mare arenă de la Melbourne îl va copleși și mai mult. În acest caz, pont Couacaud – Djokovic merge pe maxim 27 de game-uri derulate! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status