Ponturi tenis, Coric – Tsitsipas, ATP Viena, 27-10-2022

Home » Ponturi tenis, Coric – Tsitsipas, ATP Viena, 27-10-2022

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre croatul Borna Coric și grecul Stefanos Tsitsipas, din cadrul turului doi al competiției de la ATP Viena, Austria. Meciul este ultimul al zilei programat pe terenul central și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Coric – Tsitsipas, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Coric – Tsitsipas ATP Viena

Borna Coric: Formă sportiv 

Borna Coric a avut un start de sezon foarte greu, dar asta din cauza unei accidentări suferite anul trecut. Croatul a avut de tras din greu, în circuitul challenger, dar punctul culminant a fost câștigarea turneului de la Cincinnati.  

A fost momentul în care Borna și-a atins din nou potențialul, etalând un tenis de cel puțin top 10. În finala de la Cincinnati l-a învins chiar pe adversarul din turul doi de la Viena.  

Aici, în primul tur, Coric a trecut în trei seturi de francezul Quentin Halys. Meciul din runda secundă se anunță mult mai greu, dar Borna știe cum să-l învingă pe grec. Nu ar fi exclus să vedem un nou meci întins pe trei seturi.  

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas vine după finala de la Stockholm, pierdută însă în fața tânărului Holger Rune. Înainte de turneul din Suedia, Stef jucase o altă finală, cea de la Astana, acolo unde era învins de către Novak Djokovic. 

Aici, în capitala Austriei, Tsitsipas a jucat în primul tur cu favoritul local, Denis Novak, pe care l-a învins în minimum de seturi, 7-6, 6-2. 

Mult mai grea se anunță misiunea din turul secund, acolo unde grecul va da peste jucătorul în fața căruia a pierdut în finala de la Cincinnati. Tsitsipas pleacă însă favorit! 

Meciuri directe Coric – Tsitsipas 

Trei meciuri au avut loc până acum între cei doi jucători, iar raportul este de partea croatului, care conduce cu 2-1.  

Ponturi pariuri Coric – Tsitsipas 

Total game-uri meci peste 20,5 (minim 21 de game-uri) cotă 1,50 Superbet 

Coric vrea să-l învingă din nou pe Tsitsipas, dar va fi greu de obținut o nouă victorie. Grecul vrea să fie într-o formă cât mai bună înainte de Turneul Campionilor, astfel că va trage tare și el. Mizăm pe minimum 21 de game-uri disputate. 

Victorie Tsitsipas cotă 1,46 Unibet 

Mizăm pe victoria lui Tsitsipas, care e la un nivel mai înalt decât Borna. Chiar dacă a fost învins în luna august în finala de la Cincinnati, credem că jucătorul grec își va lua revanșa de această dată. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status