Ponturi tenis Cîrstea – Putintseva, Australian Open,16-01-2023 

Home » Ponturi tenis Cîrstea – Putintseva, Australian Open,16-01-2023 

Continuăm seria pariulor de la Australian Open cu meciul altei românce prezente pe tabloul feminin de la Melbourne, Sorana Cîrstea, contra sportivei din Kazakhstan, Yulia Putintseva, din cadrul turului întâi al competiției. Partida este programată, a treia a zilei marți, 17 ianuarie, pe terenul cu numărul 16 și va începe după ora 05:30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronostic Cîrstea – Putintseva, în cele de mai jos.

Cîrstea - Putintseva, Australian Open 2023

Sorana Cîrstea: Formă sportiv

Sorana Cîrstea a jucat bine spre foarte bine în acest start de sezon. Românca a arătat că forma din finalul anului trecut nu a fost întâmplătoare. În primele meciuri din 2023, Sori a arătat tenis bun, chiar dacă a ajuns doar până în turul secund la WTA Adelaide. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Acolo a fost învinsă de către Ons Jabeur, una din cele mai bune jucătoare din circuit. A fost 7-6, 6-1 pentru tunisiancă, la capătul unui meci în care Sorana a arătat că are forța de a se bate de la egal al egal cu orice jucătoare de top. 

Săptămâna aceasta, la WTA Adelaide 2, parcursul a fost la fel de scurt, dar trebuie precizat faptul că Sori a pornit din calificări, iar în turul inaugural a cedat în fața braziliencei Haddad Maia, 6-7, 1-6. Moralul este bun după primele două săptămâni din noul an, iar românca ar trebui să debuteze cu un succes în meciul Cîrstea – Putinseva din primul tur. 

Yulia Putintseva: Formă sportiv

Yulia Putinseva e o sportivă din Kazakhstan, în vârstă de 28 de ani, clasată pe locul 51 mondial. Iar kazaha e o jucătoare bună, în ciuda clasamentului actual. De altfel, Yulia a fost pe locul 27 în lume, la începutul lui 2017. Forma de la începutul noului sezon nu a fost însă cea mai ok! 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

În cele 5 meciuri jucate în 2023, Putinseva a adunat doar două victorii, ambele venite în fața a două sportive mai slab cotate, Liu și Parrizas-Diaz. Totuși prezența în sferturile de finală de la WTA Hobart îi dă încredere jucătoarei din Kazakhstan.  

Stilul de joc al Putinsevei e unul agresiv, iar de aici și inconstanța acesteia. Uneori agresivitatea e dusă la extrem, iar erorile apar în mod inerent. Yulia poate să-i pună problemei românce în primul tur, dar e clar că misiunea jucătoarei din Kazakhstan va fi una complicată în duelul Cîrstea – Putinseva. 

Meciuri directe Cîrstea – Putintseva

Scor foarte strâns în duelurile directe dintre cele două sportive. Raportul e de partea sportivei din Kazakhstan, care conduce cu 3-2. Ultimul duel direct a avut loc în urmă cu aproape 4 ani, la NURNBERG, pe zgură, când kazaha s-a impus în două seturi.

Ponturi pariuri Cîrstea – Putintseva

Victorie Sorana Cîrstea cotă 1,75 Unibet

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sori s-a mișcat bine în acest început de sezon și credem că poate avea un parcurs bun și la Australian Open. Putinseva nu a fost în formă, astfel că pont Cîrstea – Putinseva merge pe victoria româncei. 

Total game-uri meci – peste 19,5 (minim 20 de game-uri) cotă 1,50 Fortuna

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Putinseva e o jucătoare cu potențial, care într-o zi bună poate să se bată de la egal la egal cu multe sportive de top. Tocmai din acest motiv pronostic Cîrstea – Putinseva e peste 19,5 game-uri. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status