➖ Cerundolo – Hanfmann, Hamburg ATP, 24 iulie

Home » ➖ Cerundolo – Hanfmann, Hamburg ATP, 24 iulie

Suntem conectați la cele mai importante competiții cu meciuri tenis din această perioadă, în care fiecare jucător încearcă să-și rotunjească numărul de puncte pentru o postură cât mai bună în clasament. Meciul Cerundolo – Hanfmann, din primul tur de la Hamburg, este programat inițial pentru luni, 24 iulie, nu mai devreme de ora 12:00, dar poate suferi modificări.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Cerundolo – Hanfmann

Francisco Cerundolo (Argentina) – 24 ani – locul 20 ATP

Cel mai bun tenismen argentinian al momentului este Francisco Cerundolo, care a înregistrat mari progrese în ultimii ani și iată că bate la porțile accesului către top 10. Deși lăsase o bună impresie în partea de sezon de pe iarbă, în care a cucerit titlul de la Eastbourne, Cerundolo a dezamăgit la Wimbledon, fiind eliminat în turul al doilea de Lehecka, după ce trecuse de Borges.

Dar nu e mare lucru până la urmă, pentru că suprafața preferată a lui Cerundolo este cea de zgură, așa cum se joacă și la Hamburg. Francisco vine după ce a pierdut la limită cu Rublev, în semifinale, sâmbătă, la Bastad, competiție la care îi învinsese pe van Assche și Coria.

Evoluțiile sale bune de zgură s-au văzut și la cel mai important turneu de pe această suprafață, Roland Garros. Cerundolo a avut un traseu extrem de dificil conturat, dar a reușit să câștige trei meciuri: 3-1 cu Munar, 3-0 cu Hanfmann și 3-1 cu Fritz. După care a pierdut în optimi, la capătul unei partide maraton, contra danezului Rune, 6-7, 6-3, 4-6, 6-1, 6-7 (7-10 în super tie-break).

În afară de turneul de la Madrid, unde pierduse în primul tur cu Cachin, în rest a avut prestații solide la toate competițiile de zgură la care a luat parte.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Yannick Hanfmann (Germania) – 31 ani – locul 46 ATP

Unul dintre favoriții tribunelor de la Hamburg va fi Yannick Hanfmann. Neamțul este bine clasat și se speră de la el un parcurs cât mai îndelungat. Doar că forma de moment nu pare foarte încurajatoare, după ce a avut o perioadă foarte bună chiar pe zgură, cu turneele de la Madrid și Roma în special. Venit din calificări în ambele competiții, a reușit să avanseze bine și pe tabloul principal, având victorii importante obținute cu Rublev, Fritz, Jarry, Varillas sau Musetti. După care s-a cam rupt filmul formei bune.

La Roland Garros a avut nevoie să intre în calificări, unde a trecut de Belluci și Kolar, dar a cedat cu Ymer. A prins tabloul principal din postura de lucky loser și l-a învins pe brazilianul Monteiro în primul tur, după cinci seturi. S-a oprit în turul secund, când a cedat 3-6, 3-6, 4-6 cu Cerundolo. După o perioadă în care declinul formei s-a simțit și pe parcursul turneelor de iarbă, Hanfmann a revenit la zgură o dată cu participarea la Gstaad (Elveția). A trecut în primul tur de conaționalul Altmaier, 4-6, 6-2, 7-5, dar a cedat apoi cu Medjedovic, 3-6, 3-6.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Cerundolo – Hanfmann

Cerundolo și Hanfmann s-au întâlnit de trei ori până acum, iar de fiecare dată partidele au avut loc pe zgură. Prima dată în 2022, la Buenos Aires, când Cerundolo s-a impus cu 7-6, 6-1. A doua oară, la același turneu, dar în 2023, cu 6-2, 4-6, 7-5 în favoarea argentinianului. Iar cel mai recent duel a fost în urmă cu mai puțin de două luni, la Roland Garros, când a fost 6-3, 6-3, 6-4 pentru Cerunodolo. Așadar, 3-0 la general pentru argentinian, un aspect extrem de important de ținut cont pentru ponturi pariuri.

Ponturi tenis Cerundolo – Hanfmann

1 (câștigă Cerundolo) – cotă 1,65 (Unibet) ➖

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Cinstit vorbind, dacă meciul nu se disputa în Germania, țara de proveniență a lui Hanfmann, atunci la pariuri sportive am fi avut o cotă mult mai mică pentru Cerundolo la victorie. Meciul este destul de dezechilibrat, în sensul în care Cerundolo a arătat foarte multe de tenis solid în ultima perioadă, în special pe zgură, pe când Hanfmann pare mai mult pe o pantă descendentă de formă. Iar la tenis nu contează chiar atât de mult țara de disputare a partidei, mai ales la nivelul la care a ajuns Cerundolo. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status