Ponturi tenis Busta – Paul, ATP Paris, 03-11-2022 

Home » Ponturi tenis Busta – Paul, ATP Paris, 03-11-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu un alt meci foarte interesant, duelul dintre spaniolul Pablo Carreno-Busta și americanul Tommy Paul, din cadrul optimilor de finală ale turneului de la ATP Paris. Meciul este ultimul al zilei programat pe terenul central și va începe în jurul orei 23:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Busta – Paul, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Busta – Paul, Paris Masters ATP 1000

Pablo Carreno-Busta: Formă sportiv 

Pablo Carreno-Busta e unul din sportivii buni din circuit. Ibericul a oscilat în ultima perioadă, alternând evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite. Dacă la Napoli si Gijon parcursurile au fost scurte, la Basel si aici, la Paris, evoluțiile au fost mult mai bune. 

Ibericul a ajuns până în sferturi în Elveția, iar acum e la un meci distanță de o nouă calificare în sferturi. În primele două partide din capitala Franței, Busta a trecut de compatriotul Ramos și Shapovalov. 

Duelul din optimi se anunță cel puțin la fel de greu ca ultimul meci, dar cu moralul bun, Pablo speră la o nouă victorie la ultimul masters al anului.  

Tommy Paul: Formă sportiv 

Tommy Paul e și el un jucător bun din circuit. Americanul în vârstă de 25 de ani e extrem de talentat, iar într-o zi bună poate să se bată de la egal la egal cu orice tenismen din top 10.  

Doar că Tommy e și foarte inconstant. Cel mai recent exemplu fiind la Stockholm, unde a fost eliminat prematur, în turul secund, în urma unui eșec dur contra lui Mikael Ymer. Aici, în capitala Franței, Paul a jucat excelent, dominând alți doi spanioli, Bautista Agut și Rafa Nadal. 

Americanul va întâlni al treilea spaniol la rând la Paris, iar meciul se anunță la fle de greu. Dar cu un joc cel puțin la fel ca în partida cu Nadal, Paul poate trece chiar fără probleme de Busta. 

Meciuri directe Busta – Paul 

Va fi primul duel direct între cei doi jucători. 

Ponturi pariuri Busta – Paul 

Total game-uri peste 20,5 (se vor juca minim 21 de game-uri) cota 1,47 Superbet 

Credem că meciul va fi unul mai mult decât spectaculos, dar și echilibrat. Cu servicii foarte bune, ambii își vor ține cu lejeritate propriile game-uri. În aceste condiții, mizăm pe cel puțin 21 de game-uri disputate. 

Victorie Tommy Paul cotă 2,14 Unibet

Paul a câștigat deja două meciuri împotriva unor adversari cel puțin de talia lui Busta, chiar peste. Cu moralul bun, Paul poate să îl domine și pe Pablo, iar cota la victoria americanului e una extrem de atractivă. Iar noi vom profita de ea și mizăm pe succesul numărului 31 mondial. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status