Ponturi tenis Bucșa – Van Uytvanck, WTA Crèdit Andorrà Open, 02-12-2022

Home » Ponturi tenis Bucșa – Van Uytvanck, WTA Crèdit Andorrà Open, 02-12-2022

Continăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre iberica cu origini din Republica Moldova, Cristina Bucșa și belgianca Alison Van Uytvanck, din cadrul sferturilor de finală de la WTA Crèdit Andorrà Open, Andorra. Partida este penultima a zilei programată pe terenul central și va începe în jur de ora 18:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Bucșa – Van Uytvanck, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Cristina Bucșa - Van Uytvanck, Credit Andorra Open, 18:00

Cristina Bucșa: Formă sportiv

Cristina Bucșa e o sportivă cu origini din Republica Moldova, dar care în acest moment reprezintă Spania. În vârstă de 24 de ani, tenismena născută la Chișinău ocupă locul 108 WTA. Forma de moment nu e cea mai bună!

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

În ultimul turneu jucat, la Valencia, pe zgură, în circuitul ITF, Bucșa a pierdut categoric în fața unei jucătoare mult mai slab cotate, cu un dublu 2-6! Aici, în primele două partide jucate, Cristina nu a cedat set, dar nici adversarele nu au fost la un nivel ridicat!

Cu moralul bun după cele două victorii, Bucșa vrea să facă un nou meci bun, în fața favoritei doi a competiției din Andorra. Misiunea va fi însă una grea, dar jucătoarea cu origini din Republica Moldova își va juca șansa!

Alison Van Uytvanck: Formă sportiv

Alison Van Uytvanck e favorita doi a competiției din Andorra. Jucătoarea din Belgia, clasată pe locul 55 e una din sportivele bune din circuit. Evident, dacă turneul era plasat în altă perioadă a calendarului, cu siguranță Van Uytvanck nu ar fi participat!

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Dar o astfel de prezență face cu atât mai interesantă întrecerea din Andorra. În primele două partide de la Crèdit Andorrà Open, belgianca a nu a cedat set. Mai mult decât atât, cu mici excepții, Alison și-a dominat adversarele!

Pentru un loc în semifinale, Van Uytvanck se va lupta cu o jucătoare care a jucat și ea bine până acum. Dar experiența este de parte sportivei din Belgia, care poate câștiga cu ușurință și această partidă!

Meciuri directe Bucșa – Van Uytvanck

O singură dată s-au mai întâlnit cele două jucătoare, la începutul anului, la Australian Open, iar belgianca s-a impus în două seturi!

Ponturi pariuri Bucșa – Van Uytvanck

Victorie Van Uytvanck la H(-2,5) game-uri (Van Uytvanck câstigă, minim 3 game-uri diferență) cotă 1,50 Betano

Vom miza pe un succes clar al jucătoarei din Belgia! Alison are mult mai multă experiență, e și mai valoroasă, iar în aceste condiții credem că sportiva de pe locul 55 WTA va câștiga la cel puțin trei game-uri diferență!

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Rezultat final – 2 (victorie Alison Van Uytvanck) cotă 1,40 Superbet

Mergem pe victoria simplă a sportivei din top 60. Van Uytvanck a jucat solid la acest turneu, nu a cedat set și credem că pariul are o doză mare de siguranță. Chiar dacă va avea de muncit, suntem îcrezători că vom vedea un succes la jucătoarei belgience!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status