✅ Brengle – Errani, Wimbledon, 4 iulie

Home » ✅ Brengle – Errani, Wimbledon, 4 iulie

Avem o aglomerație de meciuri tenis de la Wimbledon, de unde încercăm să extragem miezul meciurilor cu cote atractive din care putem specula un profit generos. Mai ales că în avantajul nostru avem aliat Winmasters, cu promoții de neratat. Meciul Brengle – Errani se joacă marți, 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00.

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

Sari direct la pont >>

Brengle – Errani

Madison Brengle (SUA) – 33 ani – locul 114 WTA

Americanca a ajuns la maturitatea absolută în tenis, prilej în care ar trebui să iasă la rampă la marile turnee. O prezență regulată la Wimbledon, Brengle are câteva succese pe iarba londoneză de referință, cum ar fi cea la Vondrousova (când avea cotă 6,00 ca să se impună). În 2022 a pierdut din primul tur, iar în urmă cu doi ani trecuse de două tururi cu adversare deloc facile.

În acest an, Brengle a părut mai preocupată decât de obicei de parcursul de pe suprafața verde, participând la mai multe turnee încă de la startul lunii iunie. La început au fost eșecuri, dar aveau să vină și victoriile la Eastbourne, chiar precedentul turneu dinainte de Wimbledon. Au fost succese cu americanca Dolehide și experimentata Strycova, după care a cedat la Garcia.

Stilul american este unul destul de familiarizat cu meciurile de iarbă, iar acest lucru ar trebui să constituie un atu pentru Brengle, care e clar că și-a propus un parcurs cât mai îndelungat pentru Wimbledon din moment ce a avut o lună întreagă cu participări la turnee de iarbă.

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

Sara Errani (Italia) – 36 ani – locul 79 WTA

Errani este recunoscută pe circuit datorită stilului său aparte, pentru că preferă să joace cu multe schimburi de mingi, fără a beneficia de un serviciu puternic. Italianca a avut doar două participări la turnee de iarbă înaintea Wimbledon, cu eșec la britanica Swan, scor 5-7, 5-7, chiar în primul tur la Gaiba (Italia), unde Errani era cotată drept a doua favorită a competiției. Iar a doua oară a participat în acest sezon de iarbă la Hamburg, unde a trecut de Zanevska în primul tur, dar a cedat cu Gracheva în al doilea.

Anul trecut, la Wimbledon, Errani n-a prins tabloul principal și a fost nevoită să se înscrie la calificări, unde a pierdut cu suedeza Bjorklund din primul tur. La fel cum s-a petrecut și în 2021, când tot din prima a cedat în calificări, contra australiencei Hunter. Iar până atunci, Errani făcuse o pauză de patru ani pentru participările pe iarbă, unde niciodată nu s-a simțit în largul său, fiind mult dezavantajată prin prisma vitezei scăzute a serviciului.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Meciuri tenis Brengle – Errani

Sarra Errani a câștigat toate cele trei meciuri directe cu Brengle de până acum. Toate au fost meciuri extrem de disputate, cu câte trei seturi, dar experiența italiencei a făcut în final diferența. Au fost două succese mai îndepărtate ca timp, în 2015 și 2016, iar cel de-al treilea este relativ mai recent, în 2022.

Ponturi tenis Brengle – Errani

1 (câștigă Brengle) – cotă 1,67 (Winmasters) ✅

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

A venit vremea ca Brengle să se impună în fața italiencei Errani, după trei dispute directe cedate la limită. De această dată, în avantajul americancei este suprafața de iarbă de la Londra – loc în care Errani n-a avut succes și de care s-ar fi ferit dacă premiile nu erau atât de consistente. Cota este foarte bună, iar șansele sunt mai mari în raport cu cota. Diferența se poate face la serviciu, iar dacă Brengle își menține un procentaj bun pentru primul serviciu pe durata partidei, atunci n-ar trebui să existe probleme în câștigarea partidei cu italianca.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status