Ponturi Tenis, Borges – Tiafoe, ATP Estoril, 27-04-2022 

Home » Ponturi Tenis, Borges – Tiafoe, ATP Estoril, 27-04-2022 

Continuăm cu seria pronosticurilor din tenis, iar primul vine de la partida dintre portughezul Nuno Borges și americanul Frances Tiafoe, din cadrul turului secund a turneului de la Estoril. Meciul Borges – Tiafoe este al doilea a zilei programat pe ESTÁDIO MILLENNIUM și va începe după ora 16 30. Mai multe detalii, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Borges - Tiafoe

Nuno Borges: Formă sportiv 

Nuno Borges e un sportiv portughez, în vârstă de 25 de ani. Unul din favoriții publicului de la Estoril nu a reușit să exceleze în circuitul ATP. Locul ocupat în acest moment, 131, e cea mai bună clasare din carieră. 

De altfel, la nivel ATP, Borges nu are decât trei partide disputate. Portughezul a evoluat de-a lungul carierei în întrecerile challenger si ITF. Recent, Nuno are un titlu câștigat la challengerul de la Barletta, Italia. Forma de moment este bună, dar nivelul ATP este mult mai ridicat. 

Posesor al unui wild card, Borges a trecut în runda inaugurală de unul din cei mai experimentați jucători pe zgură din circuit, Pablo Adujar. Dar portughezul a profitat de retragerea ibericului, în setul secund. Victoria este una de moral pentru favoritul publicului, care va încerca să facă o figură cât mai bună. 

Meciul din turul secund se anunță mult mai greu. Borges va da peste Tiafoe, unul din jucătorii buni din circuit. Se anunță o misiune mai mult decât dificilă, dar cu fanii de partea sa, lusitanul își va juca șansa.  

Frances Tiafoe: Formă sportiv 

Frances Tiafoe e unul din cei mai talentați jucători din circuit. Ajuns la 24 de ani, americanul încă nu și-a atins potențialul. Unul uriaș de altfel. Iar atunci când e într-o bună dispoziție de joc, Frances etalează un tenis de o calitate excepțională. 

Zgura, surprinzător sau nu, e una din suprafețele pe care Tiafoe se simte bine. Rezultatele de-a lungul carierei nu au fost rele, iar jocul americanului se pliază pe suprafața roșie. În acest sezon, jucătorul de pe locul 29 ATP are 6 partide disputate pe cea mai lentă suprafață din circuit. 

Tiafoe are sfert de finală la Houston, unde a cedat în fața lui Isner, la capătul unui meci de trei seturi. Iar săptămâna trecută la Barcelona, americanul a făcut optimi. Frances a pierdut contra lui Auger-Aliassime, dar jocul nu a fost deloc rău. Aici, în primul tur, jucătorul de culoare a trecut de Dusan Lajovic, tot în trei seturi. 

Au fost ceva probleme medicale pentru Tiafoe, dar nimic grav. Deși a cedat primul set la 2, americanul a încheiat în forță meciul. Frances s-a impus la 0 în decisiv și abordează cu mare încredere disputa din turul secund. Nu va fi un meci ușor cu favoritul gazdelor, dar dacă va evolua la potențialul său, americanul nu ar trebui să rateze victoria. 

Meciuri directe Borges – Tiafoe  

Va fi prima confruntare directă între cei doi tenismeni. 

Ponturi pariuri Borges – Tiafoe  

Victorie Frances Tiafoe cota 1,65 Unibet

Cred că meciul poate fi controlat de către american. E drept, Tiafoe a avut ceva probleme în primul set al meciului cu Lajovic, dar odată ce și-a reglat jocul, Frances a fost la conducerea jocului. Consider că diferența de valoare e una mai mult decât considerabilă, iar americanul va avansa în sferturi.  

Explorează mai multe opțiuni de pariere pentru meciul Borges – Tiafoe pe unibet.ro

Victorie Frances Tiafoe la H 2,5 game-uri cota 2,00 Betano

Mizăm pe o cotă foarte bună oferită de către cei de la Betano. Consider că bookmakerii au oferit cote surprinzător de mari pe victoria lui Tiafoe, iar noi putem profita. Diferența de valoare, dar și de experiență sunt clar de partea americanului. Iar acest lucru se va simți din plin și pe terenul de joc. Un succes la cel puțin trei game-uri diferență a americanului ne dublează miza investită! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status