Ponturi tenis, Bonzi – Thiem, ATP Estoril, 26-04-2022

Home » Ponturi tenis, Bonzi – Thiem, ATP Estoril, 26-04-2022

Deschidem seria ponturilor din tenis cu meciul dintre francezul Benjamin Bonzi și austriacul Dominic Thiem, din cadrul turului întâi a turneului de la ATP Estoril. Meciul Bonzi – Thiem este penultimul al zilei programat la Clube de Ténis do Estoril și va începe după ora 18:00.

Mai multe amănunte, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Bonzi - Thiem

Benjamin Bonzi: Formă sportiv 

Benjamin Bonzi e un sportiv francez, în vârstă de 25 de ani. Tenismenul din Hexagon ocupă locul 58 în ierarhia ATP. Dar forma de moment nu este deloc bună pentru jucătorul francez. 

Bonzi vine după patru eșecuri în ultimele 5 partide disputate. Iar în meciurile jucate pe zgură în acest sezon, Benjamin are o singură victorie. În calificările de la Monte Carlo, contra italianului Stefano Travaglia, 6-3, 6-3. Sigur, nu au fost decât trei partide disputate pe suprafața roșie pentru francez. Toate pe zgura monegască.  

Tenismenul din Hexagon a pierdut meciul din turul doi preliminar din Principat, în minimum de seturi, în fața lui Jiri Lehecka, dar a reușit să ajungă pe tabloul principal din postura de lucky loser. Nu a avut succes nici în turul inaugural al primului masters de pe zgură. Francezul a cedat tot în două seturi partida contra britanicului Daniel Evans, 6-0, 7-6. 

Revenit în circuit după o pauză de o săptămână, Bonzi speră să facă un joc mai bun în Portugalia. Doar că primul adversar ieșit în cale la turneul de la Estoril e mai mult decât dificil. Dar francezul își va juca șansa!  

Dominic Thiem: Formă sportiv 

Dominic Thiem încearcă să revină la nivelul care l-a consacrat. Problemele medicale l-au ținut pe austriac departe de teren mai multe luni, aproape un an de zile. Iar revenirea nu e deloc simplă pentru fostul număr trei mondial. Momentan, Domi a auns până pe locul 96 ATP! 

Dominic are doar două partide oficiale disputate anul acesta. Ambele pe zgură, însă de fiecare dată a pierdut. Prima a fost în cadrul challengerului de la Marbella, când Domi a cedat în fața argentinianului Pedro Cachin, în două seturi, 3-6, 4-6. Jocul însă a fost departe de potențialul austriacului. 

Thiem a evoluat săptămâna trecută la Belgrad, iar nivelul tenisului a fost mult mai bun. Chiar dacă a pierdut meciul cu John Millman, Domi a etalat un joc mult mai solid. Iar în unele momente austriacul a regăsit loviturile marcă înregistrată. În special cele de rever!  

Dominic Thiem își continuă revenirea și speră să facă un joc și mai bun la Estoril. Austriacul nu va avea o misiune ușoară în turul inaugural a competiției din Portugalia. Dar dacă va juca cel puțin la același nivel ca în Serbia, cred că Domi poate avansa în runda a doua! 

Meciuri directe Bonzi – Thiem 

Va fi prima confruntare directă între cei doi tenismeni.  

Ponturi Pariuri Bonzi – Thiem 

Victorie Dominic Thiem cota 1,42 Superbet

Cred că austriacul e pe drumul cel bun. Lui Thiem îi lipsește ritmul de joc, dar ușor-ușor, cred că Domi poate atinge un nivel de joc cât mai bun. Bonzi a evoluat slab în ultima perioadă și chiar și în condițiile date, nu cred că poate să țină pasul cu jucătorul austriac. Mizez pe victoria fostului număr trei mondial! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Thiem la H 1,5 game-uri cota 1,53 Betano

Cred că Domi poate obține un succes fără prea mari emoții în primul tur de la Estoril. Evoluția din ultimul meci nu a fost deloc rea, iar cu și mai multă atenție, Thiem poate evolua la un nivel mult mai ridicat. Bonzi nu se simte bine pe suprafața roșie, astfel că mizez pe o victorie clară a tenismenului din Austria! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status