✅ Bonzi – Paul, Stuttgart ATP, 13 Iunie

Home » ✅ Bonzi – Paul, Stuttgart ATP, 13 Iunie

Trecem de la zgură la iarbă cu meciuri tenis, iar primul turneu pe care îl luăm în primire la acest capitol este cel de la Stuttgart (Germania) – din care încercăm să ne facem încălzirea către Wimbledon cu profit cât mai generos. Meciul Bonzo – Paul este programat marți, 13 iunie, nu mai devreme de ora 12:00.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Boss Stuttgart Open

Benjamin Bonzi (Franța) – 27 ani – locul 66 ATP

Francezul Bonzi revine după o accidentare, ce l-a ținut departe de turneul de la Roland Garros, unde ar fi avut misiunea să aducă măcar o victorie ca reprezentant al țării organizatoare. Accidentarea s-a produs la Monte Carlo, pe zgură, la 1-4 cu Tsitsipas în turul al doilea, după ce Bonzi trecuse surprinzător de Zapata Miralles, scor 6-1, 7-5. Până la acea accidentare, francezul nu făcuse un sezon tocmai grozav, având inclusiv perioade de înfrângeri consecutive în luna februarie.

Anul trecut, pe iarbă, Bonzi obținuse o victorie la Wimbledon, 6-3, 6-3, 6-1, cu cehul Kolar, dar a cedat tot în minimum de seturi în al doilea tur la americanul Brooksby. Rezultat bun făcuse la Mallorca, înainte de Wimbledon, când a ajuns până în semifinalele turneului spaniol de iarbă, după victorii la Tabilo, Shapovalov și Altmaier, dar a pierdut în fața lui Tsitsipas.

După Wimbledonul de anul trecut, Bonzi a participat și pe iarba de la Newport, unde a acces două tururi, victorii cu Blumberg și Eubanks, dar avea să piardă în cel de-al treilea cu Isner.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Tommy Paul (SUA) – 26 ani – locul 17 ATP

Tommy Paul este unul dintre cei care se bucură că s-a încheiat sezonul de zgură, nefiind deloc un specialist al suprafeței roșii. Iar rezultatele sale ar trebui să se îmbunătățească pe iarbă. La Roland Garros, ultimul turneu la care a participat, a trecut de Stricker, 3-0, în primul tur, dar a cedat, 1-3, în al doilea cu un specialist al zgurii, chilianul Jarry. Per total făcuse un sezon slab pe zgură, cu excepția turneului de la Aix en Provence.

Dacă ne referim strict la meciurile de iarbă, în anul trecut Paul a făcut un parcurs destul de bun la Wimbledon, adunând trei victorii, toate fără set pierdut la Verdasco, Mannarino și Vesely, după care s-a înclinat în fața lui Norrie. În pregătirea turneului de mare slam londonez, Paul acumulase șapte meciuri pe iarbă, cu patru victorii (cu Sinner, Cerundolo, Wawrinka și Shapovalov) și trei eșecuri (Nakashima, Berrettini și De Minaur).

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Meciuri tenis Bonzi – Paul

Cei doi s-au întâlnit până acum de doar două ori, ambele dispute având loc în urmă cu un an, pe alte continente. Au fost două succese ale lui Paul în fața lui Bonzi, ambele cu 2-0 la seturi: 6-4, 7-6 în Australia, la Adedlaide, respectiv 6-4, 6-4 în turneul de la Miami, ambele fiind cu suprafață dură.

Ponturi tenis Bonzi – Paul

2 și peste 17,5 game-uri (câștigă Paul și sunt cel puțin 18 game-uri în meci) – cotă 1,55 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Avem de-a face cu un meci care ar trebui să fie destul de echilibrat, dar în care americanul Paul să se impună. Având în vedere aceste coordonate, mergem la pariuri sportive pe un succes al lui Tommy Paul, dar cu opțiunea ca francezul să obțină cel puțin șase game-uri. În precedentele două meciuri directe, nu foarte îndepărtate ca timp, au fost două astfel de succese ale americanului, ceea ce ne oferă încrederea necesară pentru a bifa un pariu corect și de această dată.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status